FacebookTwitterLinkedIn

Acesta a fost responsabil de-a lungul timpului de coordonarea echipelor de audit şi consultanţă dedicate industriei serviciilor financiare şi a adus o contribuţie substanţială organizaţiei, consolidând practica de audit şi asistând numeroşi actori cheie din sectorul serviciilor financiare din România în ceea ce priveşte operaţiunile, tranzacţiile şi raportarea IFRS. De asemenea, Claudiu este certificat de către Asociaţia Experţilor Contabili Autorizaţi şi membru al Camerei Auditorilor Financiari din România.

„Sunt mândru de realizările lui Claudiu: este un profesionist foarte eficace şi un expert exemplar concentrat asupra nevoilor clienţilor. Pasiunea sa pentru profesie, dedicarea lui în serviciul clienţilor şi în dezvoltarea colegilor contribuie la îndeplinirea angajamentului Deloitte de a produce un impact distinctiv şi de durată”, a spus Alexandru Reff, country managing Partner, Deloitte România şi Moldova.

Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanţă, servicii juridice, consultanţă financiară şi managementul riscului, servicii de consultanţă fiscală şi alte servicii adiacente către clienţi din sectorul public şi privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente în topul Fortune Global 500 sunt clienţi Deloitte, prin intermediul reţelei sale globale de firme membre care activează în peste 150 de ţări şi teritorii.