Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Orologerie de lux |
|

Classico Lady Luna – ceasul cu ochii spre cer

Un design clasic, o complicație specială și Ulysse Nardin lansează o nouă bijuterie orologeră în portofoliu: Lady Luna, un ceas omagiu pentru astrul care fascinează omenirea de milenii.
classico lady luna

Cu toate că e un ceas dedicat Lunii, Ulysse Nardin Lady Luna Classico poate fi comparat cu un câmp de Floarea Soarelui. La fel cum mișcarea astrului poate fi urmărita după direcția în care se îndreaptă florile, Lady Luna Classico dă indicii despre rotația lunii într-o reprezentare cât se poate de realistă.

Satelitul natural reflectă lumina Soarelui pe măsură ce se rotește în jurul Pământului iar Ulysse Nardin Classico e capabil să indice clar unghiul la care astrul întâlnește lumina Soarelui. Atât mișcarea de rotație de 12 ore cât și fazele lunii, care durează 29,5 zile, sunt indicate pe subcadranul poziționat chiar în mijlocul cadranului principal.

Un ceas cu armare automată, Classico Lady Luna este disponibil într-o variantă extrem de elegantă cu un cadran produs din sidef și carcasă din aur roz de 18K bătută cu diamante.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii