FacebookTwitterLinkedIn

Intesa Sanpaolo Bank România a acordat creditul pentru clădirea de 9.250 de metri pătrați închiriabili.

Lascar 31 Business Center are printre chiriași instituții financiare și organizații europene, respectiv Comisia Europeană, Parlamentul European, Banca Mondială și Banca Europeană pentru Investiții.

Lascar 31 Business Center este o clădire de birouri localizată central, având o poziție care va asigura, întotdeauna, chiriași de prim-rang și un grad bun de ocupare. Clădiri de acest gen vor genera un cash flow solid pe termen lung, iar un finanțator apreciază acest atribut”, a declarat Silviana Petre Badea, Managing Director și Head of Capital Markets al JLL Romania.

Ea și Maxime Otto, Associate Director, Capital Markets, au reprezentat echipa JLL pe parcursul procesului de finanțare.

Prin preluarea clădirii Lascăr 31 Business Center, sperăm să atingem un obiectiv important: să transformăm clădirea într-un hub al celor mai prestigioase instituții europene și internaționale. Această tranzacție este, de asemenea, în concordanță cu noile linii de business pe care dorim să le dezvoltăm, imobiliare și credite neperformante”, a declarat Doina Popescu, Managing Director al ForeVest Capital Partners.

În România, departamentul Capital Markets al JLL oferă soluții privind plasarea capitalului investitorilor imobiliari și chiriașilor.

În ultimele 15 luni, JLL România a fost implicată în tranzacții imobiliare și proiecte de finanțare de peste 300 de milioane de euro.

Dorim să fim alături de clienții noștri și suntem bucuroși că suportul nostru a contribuit la încheierea cu succes a tranzacției”, a declarat Florin Șandor, head of corporate and SME Division Intesa Sanpaolo Bank România.

ForeVest Capital Partners este o firmă independentă de investiții alternative, cu rădăcini adânci în Europa Centrală și de Est, datând din 1998. Cu sediul central în Varșovia și cu prezență în București și New York, ForeVest a investit mai mult de 1,2 miliarde de dolari în 22 de companii din regiune.

Investițiile ForeVest Capital Partners țintesc companii de dimensiuni medii în Europa Centrală și de Est. De asemenea, ForeVest administrează fonduri de private equity, precum și portofolii de credite neperformante în piețe emergente. Fondul este interesată să stabilească parteneriate cu cu antreprenori și echipele de management în vederea transformării firmelor locale în  campioni regionali.