FacebookTwitterLinkedIn

Clădirea de birouri One Tower, parte a proiectului multifuncțional One Floreasca City dezvoltat de One United Properties, a primit certificarea WELL Health and Safety, care pune accent pe impactul clădirilor asupra sănătăţii şi stării de bine a ocupanţilor.

Această certificare riguroasă pentru clădirile de birouri garantează faptul că imobilul certificat întrunește toate condițiile pentru a oferi un mediu de lucru sănătos și confortabil.

„Noua paradigmă a schimbat foarte mult agenda companiilor atunci când vine vorba de identificarea unui spațiu de lucru, iar criteriile ce țin de sănătate au devenit foarte importante. Noi ca dezvoltator am prioritizat întotdeauna eficiența energetică și criteriile sanitare pentru clădirile office, iar certificarea WELL este o garanție în plus că echipele pot reveni în siguranță la birou”, spune Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties. 

În același timp, clădirea de birouriri One Tower deține și cea mai performantă pre-certificare LEED de pe piața românească, LEED v4 Core & Shell la nivel Platinum.

Compania One United Properties, listată pe Piața Principală a Bursei de Valori București, este în curs de certificare WELL Health and Safety cu toate proiectele sale office.