Cautare
, Contributor

Lifestyle |
|

Ciucaș a deschis prima berărie în Braşov

Beraria_Ciucas.JPG
Creată sub conceptul „berăria favorită a naturii”, Ciucaş a deschis, în weekendul trecut, prima berărie în centrul Braşovului.

Berăria Ciucaș are peste 200 de locuri şi este formată din două săli legate între ele de o terasă spaţioasă.  Localul este destinat braşovenilor dar şi turiştilor care vizitează oraşul de la poalele Tâmpei şi celor care preţuiesc natura şi frumuseţile tale. Finisajele şi mobilierul sunt din lemn, ce aduc aminte de potecile din pădure sau de oazele din mijlocul naturii, iar ca orice local nou deschis, totul mirosea a lemn proaspăt, întărind senzaţia că te aflii în mijlocul naturii.

Inaugurarea berăriei s-a făcut pe ritmuri de muzică folk, Vasile Şeicaru şi Ducu Bertzi încântându-i pe cei prezenţi, dar şi în pas de step, în prezenţa a doi dansatori profesionişti. Pentru ca cei care trec pragul berăriei să se bucure din plin de berea Ciucaș proaspăt sosită din fabrică, localul păstrează atmosfera caldă a ieșirilor cu prietenii.

„Am hotărât să lansăm Berăria Ciucaș pentru ca Brașovul să cunoască povestea mărcii pe care o găzduiește de peste 30 de ani. Să poată simți ceea ce înseamnă, în procesul de fabricare al unei beri, armonia cu natura și atenția la ingrediente. Pentru noi a fost important ca localul să fie, într-un fel, super-natural: luminos, înconjurat de lemn și verdeață, îmbogățit cu tot ceea ce înseamnă natura pentru noi. Iar activitățile pe care le-am pregătit pentru lansare amintesc, și ele, de serile petrecute în mijlocul naturii, ascultând muzică folk, bând bere în jurul unui foc”, a declarat Loredana Atomulesei, Channel Manager, Ursus Breweries.

Ursus Breweries, parte agrupului SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producători de bere din România. Marcile Ursus Breweries sunt: URSUS, Timişoreana, Ciucaş, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar și Pilsner Urquell. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii