Cautare
, Contributor

Forbes Staff

Travel |
|

Citylink, platforma de mobilitatea urbană, își extinde aria de acoperire și adaugă automobile Mercedes-Benz în flotă

Citylink, platformă de mobilitate urbană, devine cel mai extins serviciu de car sharing din București și Ilfov, de acum, va include Corbeanca, Otopeni, Chitila, Mogoşoaia, Popeşti-Leordeni, Măgurele și Glina.
Igor Grosu Citylink 2

Segmentul Premium este lansat în regim pilot, cu automobile Mercedes-Benz GLA și Clasa C. De asemenea, opțiunile de parcare, unul dintre aspectele menționate cel mai des de șoferii din Capitală drept factor dificil de gestionat, se extind și includ, de acum, și spații rezervate în parcările private. Parteneri care se alătură serviciului Citylink cu spații dedicate sunt Athenee Palace Hilton, AFI Cotroceni și Veranda Mall. În continuare, utilizatorii serviciului au inclusă parcarea gratuită, indiferent de timpul de staționare, în toate parcările Capitalei administrate de municipalitate.

„Primele două luni ne-au demonstrat apetitul remarcabil al bucureștenilor față de serviciile de Car Sharing, așa că am accelerat planul nostru de extindere. Nu doar că, de acum, Citylink este deja serviciul cel mai extins geografic din București și Ilfov, dar, la cererea utilizatorilor, lansăm, în regim pilot, și segmentul Premium, în parteneriat cu Autoklass. Astfel, flotei noastre i se adaugă și modelele Mercedes-Benz GLA și Clasa C, pentru o gamă completă de automobile disponibile oamenilor care aleg Citylink”, a declarat Igor Grosu, CEO și co-fondator Citylink.

Lansat în luna ianuarie, serviciul Citylink a acumulat, până în prezent, peste 6.000 de utilizatori ai aplicației, dintre care trei sferturi sunt bărbați. O treime dintre utilizatori se încadrează între 25-34 de ani, 29% au 18-24 de ani, iar 19% aparțin categoriei 35-44 de ani.

Orele de vârf de utilizare sunt 07.00-09.00, iar zilele din săptămână cu un nivel maxim al cererii sunt marți, miercuri și joi. Peste 60% dintre utilizatorii aplicației folosesc smartphone-uri cu sistem de operare Android, iar aproape 40% sunt posesori de terminale iOS.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii