Cautare
, Staff

Servicii financiare |
|

City Insurance a câștigat în instanță împotriva deciziilor Autorității Italiene de Supraveghere a Asigurărilor

În data de 11 aprilie 2018, Instanța Supremă de Drept Administrativ a Republicii Italiene (Consilio Di Stato) a dispus anularea deciziei I.V.A.S.S (Autoritatea de Supraveghere și Reglementare a Asigurărilor, echivalentul Autorității de Supraveghere Financiară din România) nr. 51.14.00300 din 28 februarie 2014 asupra City Insurance, a anunțat aceasta din urmă.
Luna automobilelor (2)

„Instanța italiană a constatat abuzul Autorității de Supraveghere Italiene din perioada 2012 – 2018 și a anulat cu titlu definitiv sancțiunea prin care Societății de Asigurare-Reasigurare City Insurance i se interzicea dreptul de a încheia contracte de asigurare pe teritoriul Republicii Italiene. Astfel, s-a confirmat imixtiunea ilegală în activitatea City Insurance, precum și în activitatea ASF România, singura autoritate de supraveghere și reglementare a pieței de asigurări, căreia nu i-au fost respectate atribuțiile”, au declarat reprezentanții City Insurance.

Astfel, asiguratorul român susține că acțiunile I.V.A.S.S au adus Societății de Asigurare-Reasigurare City Insurance prejudicii serioase de imagine și financiare.

„Societatea își rezervă dreptul de a continua acțiunile în justiție, pentru a repara în totalitate efectele deciziilor abuzive luate de autoritatea italiană”, au mai afirmat reprezentanții Ciy Insurance.

Înființată în 1998, City Insurance a ajuns, anul trecut, lider în piața de RCA și asigurări generale. În prezent, City Insurance are peste 350 de angajați și un număr de 42 de agenții în care se desfășoară activități atât de subscriere de prime asigurări generale, cât și de instrumentare a dosarelor de daune.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii