Cautare
, Forbes Staff

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important tech and business news. Graduated from University of Bucharest with an MA in Political Journalism. Worked as a journal...

Bunuri de consum |
|

City Grill investește jumătate de milion de euro în preluarea berăriei Becker Brau din Rahova

Grupul City Grill preia spațiul berariei Becker Brau din Rahova.  
_Daniel Mischie 2_CEO City Grill

Grupul City Grill deschide un restaurant în spațiul fostei berării, în urma unei investiții de 500.000 euro. Deschiderea face parte dintr-un plan amplu de dezvoltare al Grupului City Grill, care vizează extinderea portofoliului de restaurante în clădiri sau locuri cu istoric în domeniul ospitalității, în București sau orașe mari din țară.

„Bugetul total de investiții în noi restaurante sau reamenajari ale grupului pentru acest an poate depăși 3,5 milioane euro, dezvoltarea fiind condiționată de găsirea unor spații potrivite. Căutăm locuri care au potențial să devină destinații relevante pe harta gastronomică a orașului, sau locații cu istorie, pe care să le readucem în atenția publicului, așa cum am făcut cu Caru’ cu Bere, Pescăruș sau Restaurant Hanu lui Manuc. Știm că fosta berărie Becker Brau este un astfel de loc, o destinație asociată cu buna dispoziție și berea bună, care va atrage atât o parte din publicul nostru fidel, dar și noi clienți din proximitate sau care au fost clienți ai berăriei, în trecut”, declară Daniel Mischie, CEO City Grill Group.

Becker Brau era singura berărie cu bere craft, concept extrem de inovativ pentru acei ani, dar era la fel de apreciată pentru mâncarea gustoasă, și pentru buna dispoziție  datorată atmosferei  făcută de muzica live a trupelor și artiștilor care au concertat acolo.

„Mă bucur că berea Becker va fi din nou vândută acolo unde s-a inventat și a fost produsă prima dată, este un loc cu o deosebită însemnătate pentru noi. Totodată, am încredere că Grupul City Grill va transforma locul într-o destinație relevantă pentru publicul care ia masa în oraș și îi va aduce din nou faima locală și chiar internațională pe care a avut-o ”, declară Christian Becker, proprietarul fostei berării.  

Spațiul are o suprafață de peste 1000 mp și poate găzdui până la 300 oaspeți în interior și 200 pe terasă.

„Este o locație de referință a Bucureștiului, exact tipul de loc în care putem să punem în valoare expertiza Grupului City Grill în domeniul hospitalității. Avem încredere că din această vara, Becker Brau va redeveni o destinație, ca restaurant din Grupul City Grill. În zona vechiului cartier Uranus se cristalizează un pol pentru restaurante cu mâncare bună, în care cel pe care il vom deschide va fi cu siguranță o atracție”, adaugă Daniel Mischie.

Lucrările pentru amenajarea restaurantului din portofoliul City Grill care va funcționa în locul fostei berării Becker Brau sunt în desfășurare, urmând ca acesta să fie deschis în această primăvară, cu o echipa de peste 100  angajați.

În 2018, Grupul City Grill a ajuns în 2018 la o cifră de afaceri de 37,7 milioane de euro, cu o creștere de 11% față de anul precedent. Valoarea investițiilor din 2018 s-a ridicat la 2,3 milioane de euro.

City Grill are peste 1350 de angajați în restaurantele și cafenelele operate și este cel mai important angajator român din industria restaurantelor. Cele mai căutate poziții sunt cele de picoli, ospătari, bucătari și ajutor de bucătar.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii