Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

ForbesLife |
|

City Business Centre Timișoara lansează un concurs de proiecte cu un premiu de 7.000 euro

Concursul de arhitectură și design „Ideile bune nu stau pe hârtie” se adresează tuturor studenților și emergenților din domeniul arhitecturii și al designului din România, care vor ca ideile lor să prindă viață în cadrul celui mai modern ansamblu de birouri din Timișoara.
City Business Centre Timisoara_1

City Business Centre, cel mai modern ansamblu de birouri din Timișoara, deținut și administrat de NEPI, liderul investițiilor imobiliare din România, lansează, până la data de 5 septembrie 2017, o competiție națională de proiecte pentru reamenajarea spațiilor de recepție ale clădirilor A și B din cadrul complexului de birouri.

Marele premiu constă în: 7.000 de euro, implementarea proiectului, precum și o poziție deschisă în cadrul biroului de arhitectură Andreescu & Gaivoronschi.

Tinerii creativi sunt invitați să propună, până pe 5 septembrie, cele mai inovatoare idei pentru reamenajarea spațiilor de recepție pentru două dintre cele cinci clădiri de birouri.

În perioada 5 – 15 septembrie 2017, juriul concursului va face o selecție preliminară a finaliștilor, urmând ca marele câștigător să fie anunțat pe data de 18 septembrie 2017. Lucrările pentru amenajarea spațiilor vor începe după această dată, pe baza proiectelor câștigătoare.

Cum poți să te înscrii?

Pentru a intra în concurs, participanții trebuie să trimită propunerea de proiect până la data de 5 septembrie 2017, însoțită de o scrisoare de intenție în care să detalieze motivele pentru care aceștia cred că sunt potriviți pentru proiect și cum pot să îi dea valoare prin experiența pe care o dețin, CV-ul alături de portofoliul de lucrări și propunerile de design pentru recepțiile clădirilor A și B din complexul City Business Centre.

Dosarul de înscriere trebuie trimis printr-un link de transfer la adresa de email la concurs@business-centre.ro.

Propunerea de proiect trebuie să conțină sugestii de materiale noi pentru pereții interiori și ai portalului (portalelor) de acces, pentru un nou pupitru de recepție (pult) și pentru mobilierul zonei de așteptare, adecvat pentru holul de primire al unui imobil de birouri de clasa A.

De asemenea, participanții vor trebui să reevalueze iluminarea artificială a interiorului, păstrând ceea ce este practic și adăugând elemente ce pot îmbogăți atmosfera interioară, alături de signalistică,în armonie cu întreaga propunere. Mai mult, proiectele propuse trebuie să integreze dispozitive sau soluții tehnologice care să ofere funcționalități suplimentare companiilor din City Business Centre.

Din juriu vor face parte: Sorin Ciurariu – Arhitectul șef al orașului Timișoara, Vlad Gaivoronschi – Arhitectul complexului City Business Centre, Claudia Icobescu – Building Administrator și reprezentanții a două companii găzduite de City Business Centre: Werner Hauer – Manager Huawei și Viorel Loth – Financial Officer, Toluna.

Mult succes și inspirație!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii