Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Auto |
|

Citroen aduce de anul viitor modelul electric AMI în România. O alternativă la scutere și mopede în oraș

Citroen pășește pe piața din România, prin importatorul Trust Motors, cu un inovator mijloc de mobilitate. Noul model AMI este un răspuns practic la noile așteptări în materie de mobilitate pe distanțe scurte, în special în orașe.
Citroen AMI

Noul Citroen AMI poate fi o alternativă la scutere, biciclete, mopede și la transportul public, ce oferă noi stiluri de viață, orientate către universul digital. Acesta facilitează deplasările în oraș și manevrele de parcare și pentru că este 100% electric vehiculul beneficiază de o rulare silențioasă. Bateria de care dispune se încarcă în numai 3 ore de la o priză electrică standard și are o autonomie de 75 Km.

Model electric al celor de la Citroen este ultra-compact, cu o lungime de 2.41m și diametrul cercului de virare de 7.20m. În ciuda acestui aspect, poate găzdui în deplin confort 2 pasageri care călătoresc unul lângă altul într-un habitaclu închis și încălzit, extrem de luminos, dar protejat pe dinafară.

Un alt plus este acela că poate fi condus de persoanele cu vârstă de peste 16 ani cu un permis de conducere B1 și este utilizabil pe toate tipurile de drum, cu excepția autostrăzilor. Viteza maximă a vehiculului electric este de 45 km/h.

Prețul de achiziție este de 4.990 de euro, cu tot cu TVA, incluzând tichetul Rabla Plus și va fi disponibil începând cu anul 2022.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii