Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

CITR a vândut în martie bunuri imobiliare de 10 milioane de euro

apartamente_chirie.jpg
Casa de Insolvență Transilvania (CITR) a încheiat luna martie 2014 cu vânzări ale activelor imobiliare de aproximativ 10 milioane de euro, iar printre apartamentele vândute se numără și un penthouse, pentru suma de 1 milion de euro.

La finalul lunii martie, CITR a finalizat vânzarea unui apartament de tip penthouse cu suprafața totală de 465 metri patrați situat la etajul 19 al unui bloc din cadrul complexului rezidential Alia Apartments din București.

Mai mult, în complexul Green City, situat în sudul capitalei, au fost vândute 36 de vile aflate în proprietatea companiei Radstok Construcții SRL. La licitația organizată la începutul lunii martie, dezvoltatorul imobiliar Drapantex Investments SRL, unul dintre principalii creditori ai companiei Radstok, a adjudecat aceste active imobiliare, a mai anunțat CITR.

În județul Bihor, CITR a finalizat procedura de vânzare a unei hale multifuncționale, aparținând companiei Hanil Electronics, o fostă fabrică de componente hardware. Construcția de 26.400 metri pătrați a fost vândută pentru suma de 4,8 milioane de euro.

În aceeași perioadă au mai fost valorificate peste 27.000 metri pătrați de teren în județul Timiș, pentru 450.000 euro și o hală industrială de depozitare în Otopeni, pentru  756.000 euro.

Împreună cu alte valorificări secundare, de dimensiuni mai mici, echipa de specialiști în vânzări a CITR a realizat în luna martie un venit total în procedurile de insolvență pe care le gestionează, de aproximativ 10 milioane euro din valorificarea de active imobiliare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii