Cautare
, Contributor

Gastronomie |
|

Citan cu bunătăți, autovehiculul Mercedes-Benz care livrează produsele Băcăniei Vechi

Mercedes-Benz România și Băcănia Veche au încheiat un parteneriat prin care un Mercedes-Benz Citan este destinat livrărilor în tot orașul.
citan cu bunatati

În luna decembrie, Mercedes-Benz România și Băcănia Veche au început colaborarea prin care băcănia a beneficiat de serviciile modelului Citan. Autovehiculul pus la dispoziția Băcăniei a devenit „Citan cu bunătăți”, făcând livrări în cele mai îndepărtate colțuri ale capitalei.

Cu un design compact potrivit pentru oraș, Mercedes-Benz Citan este autovehiculul comercial ușor care se remarcă prin robustețe, dinamică și siguranță.

Citan este modelul perfect care poate livra în timp util atât produse de patiserie calde, direct la ușa consumatorilor, cât și un volum neașteptat de mare de produse, datorită compartimentului extins pentru încărcătură”, a declarat Bogdan Ciubuc, sales and marketing manager Vans, Mercedes-Benz România.

De asemenea, autovehiculul este construit pentru a răspunde nevoilor specifice ale sectoarelor comerciale, industriale și de servicii.

#citancubunatati2

„La Băcănia Veche, ne place să-i bucurăm pe oameni. Să le trezim emoții dintr-o îmbucătură. Să le readucem pe buze gusturile de care s-au îndrăgostit, gustul de acasă. Ne bucurăm grozav când facem asta și mai ales când avem un ajutor de nădejde în #citancubunătăți”, declară Marius Tudosie, proprietar Băcănia Veche.

Băcănia Veche reunește atât produse gourmet, cât și produse cu specific românesc sau de proveniență organică. Bucureștenii care comandă produsele oferite de Băcănia Veche, de la pâine abia scoasă din cuptor și zacuscă muntenească la brânzeturi maturate și condimente exotice, vor beneficia de rapiditatea Citanului pentru livrarea acestora în condiții de siguranță.

Citan este disponibil în variantele Furgeon – pentru transport de marfă, Tourer – pentru transport de persoane, până la 7 locuri și Mixto – pentru transport de marfă și persoane, până la 5 locuri, în mai multe versiuni de lungime și greutate.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii