Cautare
, Contributor

IT |
|

Cisco va achiziționa integral Insieme Networks

retea,_trend.jpg
Cisco, producător de echipamente de networking, și-a anunțat intenția de a achiziționa integral Insieme Networks. Valoarea maximă a tranzacției este de 863 de milioane de dolari.

 În aprilie 2012, Cisco a făcut publică investiția de 100 de milioane de dolari în Insieme și a acceptat să suplimenteze suma oferită inițial cu 35 de milioane de dolari în noiembrie 2012, în funcție de îndeplinirea anumitor condiții.

Odată cu încheierea tranzacției, Insieme va fi deținută integral de Cisco. Valoarea maximă a tranzacției este de 863 de milioane de dolari, estimare bazată pe veniturile din vânzările de produse Insieme.

Cisco a lansat totodată  Application Centric Infrastructure (ACI), prima soluție pentru centre de date și cloud dezvoltată împreună cu Insieme Networks, și care asigură companiilor posibilitatea de a se adapta rapid în noua economie, ”economia aplicațiilor”.

Potrivit unui studiu realizat de Enterprise Strategy Group, 83% dintre profesioniștii din domeniul IT declară că lucrează cu mai mult de 150 de aplicații, însă complexitatea mediilor IT determină încetinirea rulării acestora.

Același studiu arată că, 63% dintre specialiștii IT indică faptul că implementarea de noi aplicații durează cel puțin o lună, iar upgradarea lor de asemenea.

Cisco ACI are la bază standarde industriale și permite industriei IT să răspundă cererii de noi aplicații, să se adapteze celor existente și să relocheze resursele IT în momentul neutilizării aplicațiilor. ACI accelerează ciclurile de implementare a aplicațiilor pentru derularea mai rapidă a proceselor din organizație și obținerea unor rezultate finale îmbunătățite.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii