FacebookTwitterLinkedIn

S-au observat schimbări în modul în care angajații și companiile percep munca de la distanță (44% dintre reprezentanții Generației Y sunt mai productivi la birou) folosirea aplicațiilor (60% dintre respondenți preferă stiloul și hârtia) și recrutarea de talente la scară globală (50% dintre managerii care se ocupă cu angajarea de personal ar fi dispuși să recruteze doar pe baza interviurilor video), mai arată studiul citat.

Cât despre utilizarea gadeturilor la locul de muncă, Cisco mai arată că majoritatea angajaților folosesc în viaţa de zi cu zi două sau trei dispozitive personale sau oferite de către angajatori.

Aproximativ 60% respondenți ar fi dispuși să aleagă un smartphone în locul laptopului, pe care să îl folosească atât la serviciu cât și în interes personal.

Cu toate acestea, aproximativ 40% ar alege totuși un laptop pentru a-l folosi atât la serviciu, cat și pentru uz personal.

În anul 2020, cel mai conectat dispozitiv al unui angajat va fi un smartphone, după părerea celor mai multi respondenți, potrivit studiului citat.