Cautare
, Contributor

Uncategorized |
|

Cisco lasează noi sisteme destinate companiilor medii și mari

Cisco a reînnoit, în ultimele 24 de luni, întregul portofoliu de soluții de colaborare și lansează sistemul de comunicații TelePresence IX5000, destinat companiilor mari și Business Edition 6000S, platforma de colaborare completă, integrată într-un router Cisco, destinată companiilor medii.
TP IX

IX5000 oferă o calitate audio mai bună decât cea a modelelor anterioare – 18 boxe și un subwoofer pentru a oferi participanților la sesiunile de videoconferință o experiență de neuitat. Suprafața de captare a sunetelor este integrată și formată din 17.502 microintrări.

Combinația de trei camere 4K surprinde continuu întreaga încăpere la calitate UHD. Prelucrarea grafică puternică permite tranziții cursive între oameni și informații, iar imaginile de pe whiteboard sunt controlate digital pentru a oferi participanților aflați la distanță o vedere clară asupra conținutului, fără a fi nevoie de camere suplimentare.

Prețul unei astfel de soluții depășește 100.000 de euro.

Platforma BE6000S oferă instrumente esențiale de comunicare, inclusiv soluții de voce, video și mesagerie instant pentru companiile care au între 25 și 150 de utilizatori.

Clienții pot beneficia de soluțiile de colaborare integrate într-un Router pentru Servicii Integrate Cisco 2921, având astfel acces la servicii complete de routing, securitate, wireless și colaborare într-un singur dispozitiv.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii