Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Circuitul kafkian al măștii în Bruxelles

După aproape 2 luni de izolare, locuitorii din Bruxelles au dreptul să iasă din case, dar regulile par desprinse dintr-un roman de Kafka.  
Illustrations everyday life in Brussels in deconfinement

De exemplu, in Etterbeek, purtarea măștii este obligatorie între luni și sâmbătă, de la 8.00 la 18.00 pentru cei care au peste 12 ani, dar doar pe anumite străzi ale cartierului și nu neapărat pe toată lungimea străzilor – de exemplu, pe Rue Gray, măștile sunt obligatorii în fața numărului doi și între numerele 1 și 17.

Pe de altă parte, pentru cine se află într-o rază de 15 metri de o școală, măștile sunt obligatorii de lumi până vineri între 8.00 și 9.00, miercurea între 11.30 și 12.30, iar lunea, marțea, joia și vinerea între 15.30 și 16.30.

În aceeași linie, premierul Sophie Wilmes a declarat pe 6 mai că măsurile de interdicție a deplasărilor non-esențiale rămân în vigoare până pe 18 mai, informează Bloomberg. Dar pentru cine vrea să meargă la cumpărături, permisiunea va fi acordată de pe 11 mai. Iar de pe 10 mai, belgienii își pot invita 4 prieteni acasă. Sau mai bine în curte.

 

FOTO: Profimedia

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii