Cautare
, Contributor

500 miliardari |
|

Ciprian Constantinescu

Avere: 8 milioane de euro Vârstă: 49 de ani Reşedinţă: Constanţa Domenii: Turism, hoteluri

Ciprian Constantinescu este proprietarul a circa 450 de camere pe Litoralul românesc, prin hotelurile de trei stele Delta din staţiunea Jupiter şi California din Cap Aurora. Preşedinte al Patronatului Industriei Hoteliere „Marea Neagră“, Ciprian Constan-ti-nes-cu susţine că serviciile contează foarte mult pe Litoralul românesc, iar turiştii ţin cont de ceea ce li se oferă, altfel aleg să plece în Bulgaria sau Grecia.

Constănţeanul spune că a lansat mai multe oferte la hotelurile pe care le conduce, iar turiştii nu au întârziat să apară. Astfel, la Hotelul Delta din Jupiter, Constantinescu a lansat oferta „Plăteşte 1 – Mănâncă 2“ dublând valoarea mesei achiziţionate. În plus, copiii până în 12 ani, însoţiţi de părinţi, au beneficiat de cazare şi masă gratuite.

Proprietar de hoteluri, Constantinescu susţine că an de an a investit sute de mii de euro în amenajarea unităţilor de cazare, iar în prezent, Hotelul Delta, clasat la trei stele, dispune de 190 de camere cu pat dublu, 135 camere cu două paturi şi cinci apartamente. Celălalt hotel aflat în proprietatea omului de afaceri, California din Cap Aurora, oferă cazare în 110 camere duble twin şi trei apartamente.

În paralel, în ultimii ani, investiţiile au mers şi către cele cinci săli de conferinţe prin care businessmanul speră să aibă mai multă activitate, mai ales la începutul şi la finele sezonului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii