Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

Cioloș vrea ca BMW să fie mai prezentă în România

Premierul Cioloş a declarat, luni, în timpul unei vizite în Germania, că a discutat cu reprezentanţii BMW despre perspectiva ca această companie să fie mai prezentă în România, în special în domeniul modelelor electrice, precizând că un grup de specialişti IT ai companiei urmează să vină în ţară, potrivit Mediafax. 
 aboneaza-te
ciolosbmw

BMW lucrează mult cu cercetare-dezvoltare şi cu domeniul IT în dezvoltarea modelelor care poluează mai puţin, a modelelor electrice. Am convenit ca în următoarele săptămâni să organizăm în România vizita unui grup de specialişti în IT de la sediul companiei BMW pentru a întâlni diferite companii româneşti în acest domeniu, să vedem oportunităţile în viitor, a declarat Dacian Cioloş.

Dacian Cioloș s-a întâlnit cu reprezentanți ai Comitetului estic al economiei germane (Ost Ausschuss), a participat la o masă rotundă pe tematica IT&C pentru prezentarea potențialului României și s-a întâlnit cu reprezentanți ai companiei BMW AG. De asemenea, acesta s-a întâlnit cu Premierul landului Bavaria, Horst Seehofer, și cu Barbara Stamm, președintele Parlamentului local.
sursă foto: gov.ro

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii