FacebookTwitterLinkedIn

Warrior este o dramă de acțiune care se petrece în timpul războaielor dintre organizațiile criminale din Chinatown, San Francisco, în a doua jumătate a secolului 19. Serialul îl prezintă pe Ah Sahm, un fenomen al artelor marțiale, care devine asasinul plătit al uneia dintre cele mai puternice familii criminale din Chinatown, notează Media Expres.

„Warrior”/ „Războinicul” este produs pentru Cinemax de Perfect Storm Entertainmet, Tropper Ink Productions și Bruce Lee Entertainment. Serialul creat de Jonathan Tropper, care este și producător executiv, îi are pe Justin Lin și Danielle Woodrow ca producători executivi din partea Perfect Storm Entertainment. Shannon Lee producătoare executivă pentru Bruce Lee Entertainment, Brad Kane producător executiv și Richard Sharkey producător co-executiv.

Episodul pilot îl are pe Assaf Bernstein ca producător executiv.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR LA NIVEL NAȚIONAL – MARTIE 2019

Andrew Koji („Fast & Furious 6”) joacă în rolul fenomenului în arte marțiale Ah Sahm. Din distribuție mai fac parte și Kieran Bew („The Street”), Olivia Cheng („Marco Polo”), Dianne Doan („Vikings”), Dean Jagger („Game of Thrones”), Langley Kirkwood („Invictus”), Hoon Lee („Banshee”), Christian McKay („Me and Orson Welles”), Joe Taslim („Fast & Furious 6”), Jason Tobin („The Fast & the Furious: Tokyo Drift”), Joanna Vanderham („The Paradise”), Tom Weston-Jones („Copper”) și Perry Yung („The Knick”).

Potrivit paginii de pe Wikipedia dedicată serialului, în anul 1971 Bruce Lee a dezvoltat conceptul pentru un serial de televiziune denumit “The Warrior”, despre un luptător de arte marțiale în vechiul vest al Americii, dar nu a reușit să convingă studiourile Warner Bros și Paramount să-l producă.

Potrivit văduvei lui Bruce Lee, Linda Lee Cadwell, conceptul lui Lee a fost rescris și redenumit „Kung Fu”, cu David Carradine în rolul principal, dar Warner Bros nu i-a recunoscut ideea lui Bruce Lee. Warner Bros. au declarat la vremea respectivă că aveau de ceva timp în dezvoltare un concept identic, creat de doi scriitori și producători, Ed Spielman și Howard Friedlander.

În anul 2015, Perfect Storm Entertainment și fiica lui Bruce Lee, Shannon Lee, au anunțat că serialul va fi produs pentru Cinemax, iar producția a început la 22 octombrie 2017 în Cape Town, Africa de Sud.

PRIMUL AN DE MARKETING: LUCIAN NEACȘU