Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Cinemaraton difuzează timp de peste 24 de ore filme și emisiuni dedicate actorului Florin Piersic

Cinemaraton va difuza în cea mai lungă zi a anului, pe 21 iunie, un program de peste 24 de ore dedicat actorului Florin Piersic, difuzand filme, interviuri în exclusivitate precum și povestiri inedite de la filmări, informează Media Expres.
Florin Piersic

Este pentru prima oară când o televiziune românescă va transmite non-stop, timp de 24 de ore, filme și interviuri despre Florin Piersic, notează Media Expres, potrivit unui comunicat difuzat de Cinemaraton.

Începând de la ora 00:00, pe 21 iunie 2018, Cinemaraton are programate următoarele filme în care joacă Florin Piersic: „Haiducii lui Șaptecai”; „Racolarea”; „Misterele Bucureștilor”; „De-aș fi Harap Alb”; „Elixirul tinereții”; „Pintea”; „O lebădă iarna”; „Masca de argint”; „Săptămâna Nebunilor”; „Parașutiștii” și „Cuibul Salamandrelor”.

Cele mai multe dintre filme vor fi prefațate de secvențe documentare “Povestea filmului” care vor oferi detalii din timpul fimărilor, de la oamenii direct implicați în producție.

De asemenea, ziua cea mai lungă dedicată carierei marelui actor va conține un “CineInterviu” cu Florin Piersic precum și două interviuri-document realizate de Liana Tatos, cu Florin Piersic, în seria “Nemuritorii”.

Cinemaraton este o televiziune dedicată în exclusivitate cinematografiei românești deținută de Digital Cable Systems SA, companie care furnizează din 2005 servicii de televiziune prin cablu, internet și telefonie clienților rezidențiali si de business. Compania operează, cu preponderență, în mediul rural și în orașele mici, având ca arie de acoperire peste 3.000 de localități din 35 de județe și operează sub denumirea comercială AKTA.

CEL MAI LUNG MECI DE FOTBAL

COMPANIILE CU CELE MAI MARI BUGETE DE PUBLICITATE ÎN PRINT

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii