Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Cinemaraton difuzează, în premieră și în exclusivitate, „Istoria românilor ca-n filme”

Cinemaraton, televiziune dedicată filmelor românești de toate genurile și din toate timpurile, marchează cu un program special CENTENARULUI MARII UNIRI începând de joi, 29 noiembrie, de la ora 20:00, când difuzează, în premieră și în exclusivitate, filmul de montaj „NAȘTEREA ȘI RENAȘTEREA UNEI NAȚIUNI”, parte dintr-un proiect original Cinemaraton, „ISTORIA ROMÂNILOR CA-N FILME”, informează Media Expres.
Cinemaraton

Filmul este descris într-un comunicat de presă difuzate de Cinemaraton ca fiind „un experiment inedit, un colaj video din peste 100 de filmări istorice, 2.000 de ani de istorie într-un film de trei ore și jumătate cu de toate. Eroii noștri îndrăgiți, secvențe de luptă, trădări și sinucideri, crime și criminali, dragoste și ură de neam și de țară, răsturnări de situație și mai ales de regimuri politice, într-un thriller despre trecutul, prezentul și viitorul României”.

De asemenea, tot în premieră absolută, de 1 Decembrie începand cu ora 00:00, Cinemaraton difuzează un maraton de 24 de ore cu cele mai apreciate filme istorice semnate de regizorul Sergiu Nicolaescu. În program sunt incluse filmele „Dacii”, „Mihai Viteazul” şi „Triunghiul morții”. Maratonul va fi prefațat de un interviu cu regizorul Sergiu Nicolaescu din seria „Nemuritorii filmului”, în regia Lianei Tatos, conform Media Expres.

Duminică, 2 decembrie, Cinemaraton! Difuzează începând cu ora 8:00 un program special de filme pentru copii semnate de către regizorii Ion Popescu Gopo și Elisabeta Bostan.

CINEMARATON este singura televiziune dedicată în exclusivitate cinematografiei românești, fiind lansată de Digital Cable Systems S.A. (AKTA) la 30 martie 2017.

AKTA este brandul sub care operează Digital Cable Systems S.A. și AKTA Telecom S.A., companii care furnizează servicii Quad Play (televiziune prin cablu, internet, telefonie fixă și mobilă) clienților rezidențiali și de business. Companiile operează în peste 3.000 de localități din 35 de județe.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii