Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

Cinema City deschide patru noi multiplexuri în 2016

După un an de dezvoltare (2015), Cinema City plănuiește deschiderea a alte patru multiplexuri în 2016, în Bucureşti, Timişoara, Buzău şi Piatra-Neamţ.
Cinema-City_Mega-Mall-Bucuresti

Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din Cineworld Group, a inaugurat anul trecut 5 noi multiplexuri, în Bucureşti și Constanţa (fiecare cuprinzând şi câte o sală 4DX), precum şi la Deva, Drobeta-Turnu Severin şi Suceava, cu o investiţie totală (realizată în cadrul parteneriatelor cu dezvoltatorii centrelor comerciale) de aproximativ 27 de milioane de euro.

Una dintre lansările cele mai importante ale anului trecut a fost cea din mai 2015, a multiplexului din centrul comercial Mega Mall din Bucureşti, cu 14 săli, dintre care una reprezintă prima sală 4DX din ţară, prevăzută cu 128 de locuri. Investiţia totală s-a ridicat la 6,5 milioane de euro.

Investiţiile Cinema City au contribuit la relansarea pieţei de cinema din România, care a trecut prin momente dificile, după închiderea multor cinematografe – majoritatea din reţeaua de stat –, mai ales în oraşele mai mici.

CITEȘTE ȘI: Cum salvează tehnologia 4DX un film-dezastru

„2015 a devenit un an record la capitolul inaugurări de noi cinematografe în istoria Cinema City România, aducând o creştere semnificativă pieţei de film. Şi plănuim să menţinem această creştere şi în 2016, prin noile multiplexuri pe care le vom adăuga portofoliului nostru”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

În total, Cinema City operează 22 de multiplexuri, cu 198 de săli şi 36.289 de locuri.

În 2016, Cinema City România îi așteaptă pe toţi iubitorii de film  tehnologii IMAX şi 4DX, precum şi cu cele mai noi producţii cinematografice, precum: „Star Wars: Rogue One”, „Captain America: Civil War”, „Batman v Superman: Dawn of Justice”, „X-Men Apocalypse”, „Deadpool”, „The Hateful Eight”, „Alice Through The Looking Glass”, „The Jungle Book”, „Zootropolis” sau „Finding Dory”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii