Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Topuri |
|

Cine sunt europenii din top „30 sub 30” realizat de Forbes SUA, incluși în categoria Finanțe

Forbes SUA prezintă, în ediția „30 sub 30” 2016, cei mai de succes tineri europeni, care se remarcă în domeniul finanțelor.
30 sub 30

Printre cei 30 de tineri europeni se află și investitorul român Andrei Brașoveanu, care își desfășoară activitatea în servicii financiare, software și aplicații.

În continuare sunt prezentați ceilalți tineri europeni cu performanțe în finanțe.

Oussama Ammar, 29 de ani, Liban

Fondul său de capital de risc, TheFamily, investește și oferă mentorat pentru mai mult de 200 de startup-uri. Ammar a fost antreprenor timp de zece ani și a fondat o Hypois, o platformă de cercetare-dezvoltare, o firmă de securitate, Zefir, precum și una de investiții, Aletheis.

 

Dan Avery, 29 de ani, Marea Britanie

Tânărul a devenit Managing Director al companiei The Goldman Sacks în 2015. Când nu se află în biroul său, absolventul Universității Oxford participă la maratoane.

 

Joachim Bale, 29 de ani, Norvegia

Investitorul își concentrează atenția asupra companiilor de energie din cadrul Farallon Capital, deținut de miliardarul Tom Steyer. Anterior, a lucrat în cadrul Bain Capital Private Equity și McKinsey & Company.

 VEZI CINE SUNT ROMÂNII INCLUȘI PE LISTA „30 SUB 30” A PUBLICAȚIEI FORBES SUA

Laura-Maria Baz, 26 de ani, Marea Britanie

Tânăra este investitor al gigantului Vitol Group, iar în prezent se concentrează pe un portofoliu în valoare de miliarde de dolari, alcătuit din companii specializate în domeniul energiei. Anterior, a lucrat în birourile Citigroup din Rusia, Coreea și Abu Dhabi.

 

Jonathan Becker, 27 de ani, Germania

Tânărul este interesat de companiile nou înființate și se folosește de background-ul pe care îl are în inginerie pentru a dezvolta noi instrumente necesare informației, în cadrul E.ventures.

 

Stefania Boroli, 29 de ani, Italia

În perioada în care a fost consultant pentru Bain, Stefania Boroli a contribuit la lansarea „Idea Taste of Italy”, un fond cu capital privat care și-a concentrat atenția asupra segmentului de gastronomie italian, precum și în cel al vinului, unde este manager de investiții. A cofondat Mentors4u, o organizație non-profit care oferă mentorat studenților interesați de domeniul finanțelor.

VEZI CINE SUNT CEI DOI ROMÂNI PREZENȚI ÎN ACEASTĂ CATEGORIE A GENERAȚIEI „30 SUB 30” 

Ophelia Brown, 29 de ani, Marea Britanie

Când Typeform, un startup spaniol care creează documente online simple a anunțat prima rundă de investiții în urmă cu un an, Brown a petrecut două săptămâni în birourile din Barcelona, până au ajuns la o înțelegere potrivit căreia firma ei a devenit principalul investitor al startup-ului.

 

Lamine Cheloufi, 26 de ani și Garry Krugljakow, 27 de ani, Germania

Perechea vrea ca aplicația lor, Cookie, să fie una profitabilă. Aplicația permite utilizatorilor să transfere bani prin intermeidul smartphone-ului.

VEZI CINE SUNT CEI 30 SUB 30 TINERI DE SUCCES DIN ROMÂNIA– EDIȚIA 2015 

 

Andre de Haes, 28 de ani, Franța

Tânărul este fondatorul Backed BV, care furnizează antreprenorilor servicii de marketing la nivel global. Investițiile includ companii europene precum Jukedeck, Unmade, Lystable and Technology Will Save Us.

 

Gamze Demirci, 25 de ani, Germania

Analistul oferă consultanță companiilor din portofoliul său. Tânăra a mai lucrat în departamentul Global Venture Development din cadrul Rocket Internet și s-a concentrat pe startup-uri precum Easy Taxi.

 

Forbes 30 sub 30, PROMOȚIA 2013

 

Dario Galbiati Alborhetti, 27 de ani, Italia

Investitorul nu-și folosește creierul pentru a gândi, ci stomacul. Conduce Food Labs, pentru a ajuta la conceperea și investiția în startup-uri care au ca principal domeniu de activitate produsele alimentare.

 

Alexander Graubner-Müller, 27 de ani, Germania

CEO-ul Kreditech a utilizat informații și algoritmi pentru a pune bazele unei bănci digitale mai rapide, ieftine și ușor de folosit pentru clienți.

 

Uwe Hortsmann, 29 de ani, Germania

Tânărul a fondat Project A Ventures, un fond de capital de risc în valoare de 100 de milioane de dolari cu birouri în Berlin și Sao Paulo, unde se concentrează pe fluxul tranzacțiilor și managementul de produs. Anterior, a fost Managing Director în cadrul Rocket Internet, unde se ocupa de lansarea produselor pe piața internațională.

 

Frances Houweling, 29 de ani, Olanda

Investitor cu perspectivă largă, Houweling a mizat puternic pe compania originară din Hong Kong Houweling, care se ocupă cu administrarea fondurilor, și pe fabricantul de produse destinate curățeniei din Olanda, CID Lines. Anterior, a fost analist în cadrul J.P. Morgan.

 

Lauren Hurwitz, 29 de ani, Marea Britanie

Managerul, care în prezent locuiește în Londra, se ocupă de activitățile operaționale și manageriale din birourile din zona CEE ale companiei Moelis & Company. Hurwitz a constribuit la lansarea Leadership Forum a firmei Global Women, care în prezent organizează zeci de evenimente la nivel global.

 

Amy Kang, 26 de ani, Coreea de Sud

Angajată a biroului din Londra a Bank of America Merril Lynch, experta în finanțe globale oferă servicii fiscale marilor companii.

 

Cristoph Knaack, 29 de ani, Germania

Tânărul s-a alăturat companiei Kohlberg Kravis Roberts (KKR) în calitate de analist în biroul lor din Londra, după ce a a mai lucrat într-o bancă de investiții. La KKR, a fost implicat în achiziția Trainline (un magazin online de bilete de tren) sau preluarea companiei private Fotolia (piață pentru fotografii, imagini, grafice și video) de către Adobe.

 

Marta Krupinska, 27 de ani, Polonia

Antreprenoare pasionată și campion al diversității în ceea ce privește sectorul fintech, care cuprinde companii ce oferă servicii financiare online. Pentru tânăra Marta, a fost dificil să trimită bani acasă, în Polonia. Astfel, a cofondat Azimo, pentru a aduce schimbari drastice modului în care persoanele ce trăiesc în afara granițelor să poată trimite bani către familiile și prietenii din țara natală. În ultimii doi ani, compania a primit fonduri de 30 de milioane de dolari și este una dintre companiile care cresc cel mai rapid din sectorul fintech european.

Forbes 30 sub 30, PROMOȚIA 2014

Niklas Nikolai, 22 de ani, Germania

Nikolai lucrează la Eqt Partners, unde se ocupă de tranzacțiile încheiate în țările vorbitoare de limba germană. Tânărul a lucrat anterior pentru Goldman Sachs din Frankfurt, unde s-a ocupat de fuziuni ți tranzacții pe piețele de capital.

 

Philipp Petrescu, 23 de ani, Germania

Tânărul a cofondat Lendico pentru ca debitorii să plătească rate mai mici, iar creditorii să încaseze sume mai mari. Înainte de Lendico, a lucrat pentru Rocket Internet, McKinsey & Co și JPMorgan.

 

Maximiliam Rofagha, 28 de ani, Elveția

Fondatorul Finimize vrea să ofere educație financiară persoanelor pentru care acest domeniu nu este familiar. Astfel, a lansat un site pentru a simplifica știrile financiare și conceptele de business. Înainte de Finimize, tânărul a fondat DeinDeal, un retailer online preluat de conglomeratul media, Ringier.

 

Makesh Rupanagudi, 27 de ani, Marea Britanie

Tânărul analist oferă consultanțp companiilor de asigurări referitoare la piața de M&A, în cadrul JPMorgan Chase.

 

Arnie Sriskandarajah, 28 de ani, India

Investitorul și antreprenorul care în prezent locuiește în Marea Britanie a cofondat „The Collective Elevator”, un fond de investiții care se concentrează pe companiile specializate în consum. A lucrat în cadrul Rocket Internet, unde a lansat mai multe companii specializate în comerțul online.

VEZI CINE SUNT EUROPENII DIN TOP „30 SUB 30” REALIZAT DE FORBES SUA, INCLUȘI ÎN CATEGORIA MANUFACTURĂ ȘI INDUSTRIE

Jonathan Teklu, 28 de ani, Germania

Antreprenorul devenit investitor a pus la Berlin bazele unei firme de investiții, Springstar, după ce și-a vândut compania specializată în comerțul online., Global Leads Group, către Hotzbrinck Digital. A investit în AirBnb și în startup-ul Comtravo, destinat călătoriilor.

 

Maximiliam Thaler, 29 de ani, Germania

Conduce un fond care se concentrează pe tehnologie care se dezvoltă rapid și pe companii industriale în țările vorbitoare de germanp. Înainte de a se alătura DJE Capital, Thaler a fost analist în New York, în cadrul companiei Paulson & Co, deținută de miliardarul John Paulson,

 

Christian Tiessen, 28 de ani, Germania

Managing Director și cofondator al companiei Savedo, tânărul conduce o piață destinată investitorilor conservatori. Anterior, Tiessen a fondat Casacanda, o companie de vânzări, preluată mai târziu de Fab.com.

 

Nicolas Wittenborn, 26 de ani, Germania

Tânărul se ocupă de consumer tech și enterprise software în cadrul companiei Point 9 Capital. De-a lungul timpului, Wittenborn a investit în mai multe companii, printre care Revoult sau Showbie.

 

George Yifan Tan, 28 de ani, Marea Britanie

Managerul de portofoliu se concentrează pe comerțul macro la nivel global în cadrul companiei Balyasny Asset Management din Marea Britanie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii