FacebookTwitterLinkedIn

Cea de a treia ediție a programului de accelerare MVP Academy s-a desfășurat în perioada aprilie – mai la TechHub Bucharest și a adus împreună 17 startup-uri promițătoare care dezvoltă produse tech în domenii precum agrotech, cleantech, ehealth, consumer hardware, developer tools, marketplaces, mobile apps, vehicule electrice sau SaaS software.

Echipele selecționate pentru a participa în program s-au diferențiat prin nivelul afacerilor la care lucrează: la începutul programului, aproape toate companiile participante aveau produse lansate sau care puteai fi precomandate în viitorul imediat, iar o bună parte dintre acestea generau venituri, în unele cazuri semnificative.

Pe parcursul celor două luni ale MVP Academy, startup-urile au beneficiat de consultanță de produs și de business, au avut acces o rețea internațională de 400 de mentori și 700 de startup-uri, au participat la workshop-uri dedicate și au învățat cum să își prezinte produsele pentru a atinge obiectivele dorite.

Dezvoltat în parteneriat cu CyberGhost, cu sprijinul partenerilor Telekom Romania, Bitdefender,  BCR, Microsoft, hub:raum, Raiffeisen Bank și Retargeting.biz, MVP Academy se încheie luni, 30 mai, cu Demo Day. În cadrul evenimentului, startup-urile vor avea ocazia să își prezinte produsele și progresul înregistrat în fața unei audiențe relevante de peste 500 de persoane: investitori, antreprenori, jurnaliști, profesioniști cunoscuți din industrie, potențiali parteneri și lideri din comunitate. Astfel, absolvenții programului vor avea o oportunitate unică de a demara discuții pentru a obține noi investiții și / sau a încheia parteneriate strategice.

Forbes România vă prezintă  startup-urile accelerate în cea de a treia ediție a programului MVP Academy:

5About

LiveTickets

 /dev/default

Woogie

InkyDeals

Bunch

Urby

TinTag

Checkmobi

Listplorer

TypingDNA

ReFlex

Scooterson

SiloMeter

Grobyk

Energy Solaris

FishPointer