Cautare
, Contributor

Tech |
|

Care sunt cele 17 startup-uri de la MVP Academy 2016

17 startup-uri în tehnologie cu potențial global se alătură rețelei de absolvenți ai MVP Academy, program de accelerare care susține antreprenorii în tehnologie să își definească produsele, să le lanseze pe piață, să genereze vânzări și să își finanțeze afacerea. 
 aboneaza-te
mvp academy

Cea de a treia ediție a programului de accelerare MVP Academy s-a desfășurat în perioada aprilie – mai la TechHub Bucharest și a adus împreună 17 startup-uri promițătoare care dezvoltă produse tech în domenii precum agrotech, cleantech, ehealth, consumer hardware, developer tools, marketplaces, mobile apps, vehicule electrice sau SaaS software.

Echipele selecționate pentru a participa în program s-au diferențiat prin nivelul afacerilor la care lucrează: la începutul programului, aproape toate companiile participante aveau produse lansate sau care puteai fi precomandate în viitorul imediat, iar o bună parte dintre acestea generau venituri, în unele cazuri semnificative.

Pe parcursul celor două luni ale MVP Academy, startup-urile au beneficiat de consultanță de produs și de business, au avut acces o rețea internațională de 400 de mentori și 700 de startup-uri, au participat la workshop-uri dedicate și au învățat cum să își prezinte produsele pentru a atinge obiectivele dorite.

Dezvoltat în parteneriat cu CyberGhost, cu sprijinul partenerilor Telekom Romania, Bitdefender,  BCR, Microsoft, hub:raum, Raiffeisen Bank și Retargeting.biz, MVP Academy se încheie luni, 30 mai, cu Demo Day. În cadrul evenimentului, startup-urile vor avea ocazia să își prezinte produsele și progresul înregistrat în fața unei audiențe relevante de peste 500 de persoane: investitori, antreprenori, jurnaliști, profesioniști cunoscuți din industrie, potențiali parteneri și lideri din comunitate. Astfel, absolvenții programului vor avea o oportunitate unică de a demara discuții pentru a obține noi investiții și / sau a încheia parteneriate strategice.

Forbes România vă prezintă  startup-urile accelerate în cea de a treia ediție a programului MVP Academy:

5About

LiveTickets

 /dev/default

Woogie

InkyDeals

Bunch

Urby

TinTag

Checkmobi

Listplorer

TypingDNA

ReFlex

Scooterson

SiloMeter

Grobyk

Energy Solaris

FishPointer

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii