Cautare
, Contributor

Media şi entertainment |
|

Cine sunt cei mai valoroşi actori de la Hollywood

film_sxc.hu_.jpg
Ştim deja că studiourile americane îşi plătesc starurile cu milioane de dolari pentru a fi pe afişul filmelor pe care le produc. Cu toate acestea, există şi câţiva actori care primesc pentru un proiect mai mulţi bani decât ar merita în mod normal.

Nu este şi cazul următorilor zece actori care şi-au câştigat deja o reputaţie de necontestat. De aceea este mai mult decât evident faptul că o producţie care îi are cap de afiş pe unul sau mai mulţi dintre ei este "condamnată" de la bun început să fie un succes şi să aducă un profit considerabil.

Top 10 cei mai valoroşi actori de la Hollywood.

Editorii Forbes au alcătuit o listă a actorilor care aduc cele mai mari câştiguri pentru studiourile de film de la Hollywood bazându-se pe veniturile acestora şi pe încasările din box office.

Surpriza vine din faptul că un film cu un buget redus – de doar 13 milioane de dolari – a reuşit să încaseze 329 de milioane de dolari în întreaga lume. Astfel, "Black Swan", producţia care a propulsat-o pe Natalie Portman în fruntea clasamentului realizat de Forbes, s-a dovedit a fi un pariu mai sigur pentru producătorii de la Hollywood comparativ cu filme pentru care se cheltuiesc sute de milioane de dolari în realizarea efectelor speciale şi crearea unor intrigi complicate.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii