FacebookTwitterLinkedIn

Comitetul de organizare a EFFIE 2015, competiției care premiază cele mai eficiente campanii de comunicare, are rolul de a coordona, din punct de vedere tehnic, toate activitățile legate de evenimentul din 2015 și de Gala de Premiere.

În urma procesului de votare componența Comitetului EFFIE 2015 este:

Președinte: Narcis Horhoianu (foto) – Marketing Director Heineken România

Membri:

Afrodita Blasius – Managing Partner, Bridge Communication

Andreea Stan – Connection Manager, Danone PDPA

Beatrice Iftimi – COO, McCann Erickson Romania

Bogdan Toacse – Marketing Director, McDonald’s Romania

Costin Radu – Managing Parner, The Geeks

Dana Bursuc – Communication Manager Business Segment, Telekon Romania

Raluca Iacob – Strategic Planning Director Publicis Romania

Ștefan Chirițescu – Strategic Planning Director, Graffiti BBDO

Ștefan Teodorescu – Group Brand Manager, Ursus Breweries

EFFIE este un festival internațional sub licența Effie Worldwide, care premiază eficiența în comunicare și marketing. De peste 45 de ani, premiile EFFIE reprezintă o recunoaștere a eficienței proiectelor de marketing și comunicare dezvoltate de companii și agenții de pe șase continente și din peste 40 de țări.

În România EFFIE se află la a 12-a ediție și va fi organizat conform tradiției, în parteneriat de către IAA România și UAPR.

EFFIE România, ca și EFFIE Worldwide, premiază cele mai eficiente campanii de comunicare și rolul semnificativ al acestora în atingerea și depășirea obiectivelor de business.

International Advertising Association este o asociație profesională fondată în anul  1993, care are ca obiect ridicarea nivelului de pregătire profesională și etică a companiilor și a celor care lucrează în industria de marketing și publicitate – de la agenţii de publicitate până la companii mass-media, agenţii şi firme de marketing direct, cât şi ale practicanţilor individuali.

Uniunea Aagențiilor de Publicitate din România (UAPR) este o organizaţie profesională fondată în anul 2000, care urmăreşte apărarea intereselor agenţiilor de publicitate, dezvoltarea şi profesionalizarea industriei de advertising şi ridicarea standardelor profesionale.