Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Cine este Sara Del Fabbro, noul CEO al IKEA South East Europe

IKEA South East Europe anunță că Sara Del Fabbro este noul CEO al companiei, la nivel de regiune. Sara se subordonează doamnei Belen Frau, Global Deputy Retail Operations Manager al Ingka Group, cu sediul în Malmo, Suedia.
Sara Del Fabbro_CEO_IKEA_South-East Europe

Sara Del Fabbro este parte din familia IKEA din 1999, pe timpul când lucra în magazinul din Bologna și în Service Office, unde a deținut mai multe roluri la nivel de senior. În 2014 a devenit Deputy Store Manager în magazinul din Torino și doi ani mai târziu a preluat conducerea magazinului Milano San Giuliano. În septembrie 2017, Sara a devenit Deputy CEO al IKEA Italia.

Odată cu noua conducere, IKEA South East Europe rămâne dedicată continuării operațiunilor de succes urmărindu-și în continuare calendarul extinderii, incluzând noi formate ce vor permite să fim și mai aproape de clienții noștri din România, Croația, Serbia, Slovenia și Ucraina.

Stefan Vanoverbeke, cel care a ocupat anterior poziția de CEO al IKEA în regiune, a acceptat o nouă provocare în cadrul companiei, în luna Aprilie a acestui an devenind Global Deputy Retail Operations Manager al Ingka Group pentru zece piețe internaționale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii