Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Cine este Mihai Oroș, noul director general SAP România

SAP, lider pe piața de soluții software de business și tehnologie, l-a numit pe Mihai Oroș în funcția de director general al subsidiarei locale.
 aboneaza-te
mihai-oros-1

Mihai Oroș se realătură SAP după nouă ani în care a ocupat diverse funcții în cadrul OMV Petrom, ultima fiind Service Line Manager la OMV Petrom Global Solutions. Anterior, a lucrat la SAP AG în perioada 2001 – 2007, iar înainte de aceasta, a contribuit la dezvoltarea departamentelor de IT ale multor companii din România.

„Mă bucur să mă întorc la SAP, în special în această formulă. Sunt foarte încrezător că, împreună cu echipa din România, vom continua să facem ceea ce SAP știe cel mai bine –  să ajute companiile să funcționeze cât mai simplu și eficient cu putință”, a spus Mihai Oroș, director general SAP România.

Noul director general SAP are o diplomă de inginer în telecomunicații de la Universitatea din Timișoara. De-a lungul carierei sale a supravegheat dezvoltarea celui mai are centru de Customer de Competence al SAP din Europa de Sud-Est și are o experiență în dezvoltarea, gestionarea și impletentarea de inițiative IT bazate pe soluții SAP. A condus numeroase proiecte SAP ale Petrom pentru toate diviziile de business și a fost speaker la multe conferințe internaționale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii