Cautare
, Contributor

ForbesCars |
|

Cine este Egoista?

Mașina egoistă a lui Lambo
Lamborghini a prezentat un concept unicat care nu se va produce niciodată și are un singur loc. Se numește Egoista - egoistul.

Cu ocazia cinei festive ce a concluzionat Grande Giro aniversar, Lamborghini a prezentat această creație fantastică. Se numește Egoista – iar în română asta înseamnă evident Egoistul.

Galerie foto Lamboghini Egoista

Egoista este un concept pe care Lamborghini și-l face cadou la aniversarea de 50 de ani și oricâte oferte ar veni nu se va produce niciodată deși desgnerul Walter da Silva recunoaște că "s-a uitat spre viitorul mărcii" când l-a desenat. Asta înseamnă că putem regăsi elemente de pe el pe viitorul Gallardo.

Egoista va fi produs doar într-un singur exemplar, cel pe care îl vedeți aici și teoretic îi este destinat unui singur șofer care trebuie să se bucure solitar de motorul V10 de 5.2 litri și 600 CP putere maximă. Pentru că seamănă mult cu un elicopter de luptă Apache, Egoista are un cockpit inspirat tot de lumea aeronautică. Ca un amănunt foarte interesant, Egoista este vopsit cu o culoare ce nu este detectabilă de radar. Acum, dacă tot nu vor produce mașina poate vor introduce culoarea ca opțiune pentru mașinile de serie…

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii