FacebookTwitterLinkedIn

“Proiectul nostru, dezvoltat în zona de nord a Bucureştiului, are la bază principiile designului bioclimatic și aplică standardele energetice ale unei case pasive”. Amber Gardens este singurul proiect rezidențial din România cu locuințe eficiente energetic, care au în același timp o calitate deosebită, un design modern și răspund preocupării sporite pentru confort și sănătate.

“Activăm pe piața de imobiliare de lux din România de peste 11 ani și avem o viziune pe termen lung asupra pieței. Căutăm întotdeauna noi oportunități să dezvoltăm proiecte remarcabile, care combină în armonie designul de ultimă generație, confortul și natura. Pentru noi, luxul adevărat este verde”, a explicat Leonidas.

În cadrul conferinţei Successful Me, dezvoltatorul Amber Gardens a povestit ascensiunea sa în domeniul afacerilor.

Antreprenor încă de la vârsta de 18 ani, Leonidas Anastasopoulos spune că “într-o afacere, important este să te bucuri de aventură”. Prima sa afacere a fost în domeniul telefoniei mobile. A pornit alături de fratele său un business care, în doar trei săptămâni, a cucerit piața. Însă, după cinci ani, în care afacerea devenise prosperă, la sediul firmei a avut loc un jaf, în valoare de peste 1 mil euro de euro. Fratele său nu a renunțat și a construit o nouă afacere de la zero.

În cadrul multelor proiecte în care s-a implicat, Leonidas și-a definit propria noțiune pentru succes. “Alături de partenerii mei, cu fiecare nou proiect, am căutat să evoluăm, să lansăm noi trenduri, să inspirăm și să îmbunătățim stilul de viață al clienților noștri, indiferent din zona în care evoluam: telecomunicații, retail, imobiliare.”

Originar din Grecia, Leonidas Anastasopoulos este de 11 ani în România, în căutare de provocări și locuri în care poate experimenta, în care poate crea ceva unic. Amber Gardens este un complex rezidențial diferit faţă de ce există deja pe piaţă. Este un proiect ambițios care propune o viziune nouă pe piaţa construcțiilor din România. Leonidas a povestit că a intenționat să construiască o casă care nu este doar confortabilă, ci şi eficientă energetic. La baza căutărilor sale a stat convingerea sa că „adevăratul lux este verde”. Iar pentru a putea face diferența a trebuit să își găsească și echipa potrivită de arhitecţi, parteneri, colegi, care să aibă aceleași valori și aceleași obiective.

Leonidas Anastasopoulos împreună cu echipa sa încearcă să inspire un nou stil de viață: 10 times better.