Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Uncategorized |
|

Cine este copilotul avionului Germanwings, suspectat că ar fi prăbușit intenționat aeronava

Copilotul avionului Germanwings este suspectat că ar fi prăbușit intenționat aeronava după ce înregistrările descoperite în cutia neagra au arătat că acesta a refuzat să-i deschidă pilotului ușa de la cabina de control.

Andreas Günter Lubitz este numele copilotului aeronavei Germanwings, prăbușită ieri în Alpii francezi. Potrivit autorităților franceze acesta are 28 de ani și este de naționalitate germană, dar nu a fost niciodată suspectat de acte de terorism.

Copilotul a rămas singur în cabina de control a aeronavei după ce pilotul a ieșit câteva minute. La întoarcerea acestuia, Andreas Günter Lubitz a refuzat să îi deschidă ușa și a apăsat butonul de coborâre.

Înregistrarea mai arată că pilotul a încercat să spargă ușa cabinei pentru a intra, dar nu a reușit. Copilotul nu a răspuns în momntul în care a fost strigat de pilotul blocat în afară, dar, potirivit autorităților, acesta a fost în viață până în momentul impactului avionului cu solul. Procurorii au ajuns la această concluzie după ce au auzit că respirația lui era una normală până în ultima clipă.

„Intenția era aceea de a distruge avionul”, a declarat Brice Robin, procurorul din Marsilia care se ocupă de caz. El mai declarat că toți cei 149 de pasageri au murit pe loc.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii