Cautare
, Contributor

Tech |
|

Cine este cel care a deținut Google.com pentru un minut

Sammy Ved este cel care a deținut Google.com pentru un minut, informează Business Insider.
3. Google

În timp ce căuta domenii libere pe Google Domains, fostul angajat al companiei a observat că Google.com era disponibil. Astfel, pentru suma de 12 dolari, el a intrat în posesia unui domeniu prețios, având în vedere că Google este unul dintre cele mai valoroase branduri din lume, fiind evaluat la 65,6 miliarde dolari.

După ce a confirmat achiziția și a efectuat plata, a primit nenumărate mesaje de la administratorul web al Google și diverse înștiințări oficiale din partea altor site-uri pe care le deține compania. El a povestit echipei tehnicie a Google ceea ce s-a întâmplat, adăugând capturi de imagini, iar angajații companiei au confirmat că numele domeniului apăruse printre cele aflate la vânzare dintr-o eroare.

Nu a durat mult, pentru că Google Domains a anulat tranzacția un minut mai târziu, justificând că cineva a înregistrat acest site înainte de a o face Sammy Ved,  astfel i-au fost înapoiați cei 12 dolari.

Google nu este prima companie care a întâmpinat astfel de probleme. De pildă, în 2003 Microsoft nu a reînnoit domeniul hotmail.co.uk și a fost cumpărat de altcineva. Câtă vreme Google a rezolvat repede problema și a anulat tranzacția, Microsoft a cerut cumpărătorului să îi înapoieze domeniu.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii