Cautare
, Staff

Modă |
|

CINDY CRAWFORD ÎN NOUA CAMPANIE RESERVED

Vedeta celei mai recente campanii video Reserved este Cindy Crawford, unul dintre cele mai populare și renumite modele din toate timpurile, apărând pe coperțile a sute de reviste, inclusiv 50 de ediții internaționale ale revistei Vogue.
RESERVED_CINDY 2_RGB+logo

Campania Reserved I love you Cindy este una dintre cele mai mari producții realizate vreodată de un brand de modă din Polonia.

Conceptul campaniei este puternic înrădăcinat în estetica anilor ’80 – perioadă în care cariera lui Crawford lua avânt.

Vibe-ul anilor ’80 este vizibil nu numai în muzica și în lumina caracteristice utilizate în clip, ci mai ales în aspectul Reserved. Prin urmare, există un întreg spectru de piese vestimentare care reflectă atmosfera acelei perioade: de la tricouri casual, dar iconice, albe, cu logo-ul inscripționat, jachete din denim și pantaloni cu talie înaltă, până la un stil mai elegant, care amintește de personajele feminine din “Dynasty” sau “The Bold and the Beautiful” – de aici pantalonii și blazerele personalizate, pastelate și costumele dungate asociate cu pălării cu boruri largi. O altă piesă interesantă este jacheta sport, de mătase purtată de Cindy – unul dintre cele mai cool stiluri din acele zile.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii