Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Antreprenori |
|

Cinci noi membri în Family Business Network

FBN România, organizaţia care reuneşte afaceri de familie de top, anunţă că are cinci noi membri, lideri de piaţă în domeniile lor. Astfel numărul membrilor FBN ajunge  la 14.  
business_meeting.jpg

Familiile proprietare ale companiilor Adrem Invest, Amset Prodexim, Novaintermed, Piata de Gros Administrare şi Te-Rox Prod s-au alăturat organizaţiei locale a reţelei Family Business Network.

Adrem Invest este deţinută de familia Bodea şi reprezintă o importantă firmă în domeniul ingineriei industriale, cu activităţi în energie, tehnologie sub vid, industrie petrochimică, farma, construcţii de maşini etc.. Amset Prodexim are activităţi în domeniul prelucrării şi fasonării oţelului beton şi al realizării de confecţii metalice şi  este distribuitor al celor mai cunoscute branduri de construcţii şi instalaţii.  NovaIntermed (familia Iosif) este un important furnizor pe piaţa de laborator clinic, industrial şi de cercetare, cu activităţi de distribuţie de echipamente şi consumabile medicale. Piaţa de Gros Administrare, deţinută de Camelia Şucu, încurajează producătorii români din domeniul agricol, îşi propune crearea unei burse a produselor natural-ecologice şi cu origine asumată şi desfacerea produselor agricole autohtone. Te-Rox Prod, deţinută de Doina Cepalis, este unul dintre cei mai importanţi producători din lume de centuri de siguranţă şi distribuitori de scaune auto, accesorii şi jucării pentru copii.

Vezi aici ediţia specială Forbes Afaceri de familie 2014

FBN România reprezintă organizaţia locală a reţelei Family Business Network, importantă structură de cooperare în domeniul afacerilor la nivel european şi mondial, care cuprinde cele mai mari familii care deţin businessuri în lume. Ultima oara cand reţeaua lansată la noi în 2013 a cooptat noi membri a fost în septembrie 2013.

Citeşte mai multe despre Family Business Network

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii