FacebookTwitterLinkedIn

Firmele Eximtur, Fan Courier Express, Urgent Curier, Ivatherm şi All Electrics 95 sunt noii membri ai reţelei internaţionale cu filială în România, Family Business Network.

Eximtur este unul dintre primii operatori de turism din țara noastră, Fan Courier Express şi Urgent Curier sunt unele dintre cele mai mari societăți din domeniul serviciilor de curierat, Ivatherm este  cunoscutul producător român de produse dermato-cosmetice, iar All Electrics 95 este un important producător de profile pentru construcții metalice.

FBN este o importantă structură de cooperare în domeniul afacerilor la nivel internațional și european, care cuprinde cele mai mari familii deţinătoare de business din lume.

FBN România a fost fondată la începutul anului 2013 de Mircea Tudor(MB Telecom), Sorin Preda, (Global Vision), Gabriel Marin (CEO Omnilogic) şi Forin Madar (Temad) şi reunește cele mai importante firme de familie, create de antreprenori cu intenția păstrării în familie și transmiterii lor către generațiile viitoare.  În acest moment, FBN România a ajuns să numere nouă membri.

Prioritatea FBN România în perioada următoare este lărgirea rețelei naționale, prin cooptarea în celor mai reprezentative afaceri de familie, capabile și interesate de oportunități de expansiune zonală și/sau internațională. FBN se adresează unor firme consolidate deja, dar nu exclude consilierea celor aflaţi la început, care ar vrea să înceapă acum o afacere de familie. 

Click aici pentru a citi mai multe despre reţeaua afacerilor de familie.