FacebookTwitterLinkedIn

Noii chiriaşi ai Immofinanz sunt Profi Rom Food în Ploiești, DSV Solutions în Timișoara, Euroccoper, Societatea de Construcții în Transporturi București și Logwin în Capitală.

,,Suntem încântați de prezența noilor chiriași în portofoliul IMMOFINANZ din România. Aceste parteneriate dovedesc capacitatea noastră de a răspunde nevoilor diferite ale companiilor, fie că vorbim despre clădiri de birouri sau spații logistice”, a declarat Eduard Zehetner, CEO al IMMOFINANZ Group.

Profi Rom Food a închiriat întregul Log Center din Ploiești, 15.000 mde spații pentru birouri și pentru depozitare. Spațiul pentru depozitare, care se înscrie în clasa A, oferă acces direct la autostrada București – Brașov. Acordul pe cinci ani cu IMMOFINANZ Group România reprezintă cea mai importantă afacere în sectorul logistic din ultimul trimestru al anului 2012.

Află ce proiecte are Immofinanz pe segmentul rezidenţial din România

DSV Solutions a semnat un contract pe trei ani pentru 2.700 m2 în Log Center Timișoara, deținând astfel 15% din totalul clădirii. Parcul logistic se află la doar 10 km de centrul orașului Timișoara și oferă acces rapid la aeroportul local și la drumul european E70.

Euroccoper își desfășoară activitățile în North East Logistic Park (NELP) din București, cu un contract de închiriere pe șase ani. Totalul de 21.500 m2 este materializat în spații pentru depozitare și clădiri de birouri. Astfel, compania devine principalul chiriaș al NELP.

Logwin a optat de asemenea pentru facilitățile NELP și a închiriat 1.800 m2. Parcul logistic, care se înscrie în clasa A, oferă acces rapid către numeroase șosele importante din București, precum și către autostrada București – Constanța.

Societatea de Construcții în Transporturi București și-a stabilit sediul în clădirea de birouri North Center, prin închirierea a aproximativ 1.500 m2, cu un contract de închiriere pe cinci ani. Angajații companiilor din North Center beneficiază de transport gratuit de la stația de metrou Pipera. Proprietatea de clasă A oferă atât acces rapid la noul pasaj Pipera, cât și posibilitatea extinderii.