Cautare
, Contributor

Travel |
|

Cinci hoteluri și opt restaurante de pe Litoral, scoase la vânzare prin licitație

hotel_cocorul_venus.jpg
Hotelurile Neptun, Atena, Cocorul și Pajura din stațiunile Eforie Nord, Saturn și Venus sunt scoase la vânzare prin licitație publică la prețuri de pornire cuprinse între jumătate de million de euro și 1,3 milioane de euro.

SC THR Marea Neagră SA scoate la vânzare prin licitație publică spații hoteliere și restaurante însumând o suprafață de aproximativ 55.200 de metri pătrați. Prețurile de pornire ale licitațiilor încep de numai jumătate de milion de euro, în cazul unei unități situate în stațiunea Neptun, dar pot ajunge până la 1,3 milioane de euro.

Cel mai important activ pare să fie hotelul de două stele Cocorul din stațiunea Venus, care este scos la vânzare cu tot cu restaurantul din dotare și a căror suprafață depășește 7.500 de metri pătrați. Prețul de pornire al licitației este de 1,24 milioane de euro, fără TVA. Hotelul are 204 camere duble, restaurant, terasă și piscină.Tot în stațiunea Venus este scos la licitație hotelul Pajura (împreună cu restaurantul)- suprafață de 7.180 de metri pătrați, preț de pronire al licitației de 1,045 milioane de euro (fără TVA).

Pe aceeași listă publicată de SC THR Marea Neagră pe site-ul propriu, mai figurează Hotelul și restaurantul Atena din Saturn, ale căror preț de pornire este de 1,15 milioane de euro, pentru o suprafață de peste 6.000 de metri pătrați și Hotelul Neptun din stațiunea Eforie Nord- suprafață de aproximativ 3.000 de mp și un preț de pornire al licitației de 441.800 euro (fără TVA)

Potrivit anunțului de vânzare, licitațiile au loc în fiecare zi de miercuri, fără a se preciza perioada exactă, la sediul societății.

Turism, Hoteluri și Restaurante (THR) Marea Neagra SA administrează în acest moment 34 de hoteluri și 29 de restaurante de pe Litoral, în staţiunile Eforie Nord, Eforie Sud, Venus, Saturn si Neptun însumând peste 12.000 de locuri de cazare.

Compania administrează și mai multe baze de tratament  și parcuri de agrement situate în stațiunea Saturn.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii