FacebookTwitterLinkedIn

Inaugurarea noului boutique Rolex face parte din planul de investiții Chronolink în valoare de 3,5 milioane de euro, anunțat de către proprietarul Chronolink, Loucas Ellinas, în exclusivitate în numărul actual al revistei Forbes România.

Continuând parteneriatul cu brand-ul Rolex, noul boutique, situat pe Bulevardul Primăverii nr. 20, oferă înalta sa expertiză profesională într-un decor elegant ce promovează armonia, discreția și apropierea de brand.

Desfășurat pe o suprafață de 42 mp, spațiul oferă celor care îi calcă pragul elemente de design interior sinonime cu eleganța esteticii Rolex si cu valorile coroanei Rolex. 

Noul boutique celebrează calitatea autentică și valorile care dăinuie în timp, atât prin selecția sa de ceasuri, cât și prin serviciile oferite la cele mai înalte standarde.

Odată cu deschiderea Rolex Boutique Primăverii, Chronolink a luat și decizia de a recalibra magazinul aflat pe Calea Victoriei, care se va transforma în service autorizat Rolex. În felul acesta, compania continuă sa pună la dispoziția clienților unica asistență certificată din România pentru mentenanța și asigurarea bunei funnctionări a ceasurilor Rolex.