Cautare
, Contributor

ForbesLife |
|

Christie Brinkley: Lux și armonie deplină

Lux, armonie deplină, potrivire de culori, înșiruire de obiecte de artă și o armată de arhitecți și designeri. Despre toate aceste lucruri vorbim atunci când pomenim de casele vedetelor.
Christie brinkley

Fotomodelul Christie Brinkley nu face rabat de la cele anunțate, a sa casă numărându-se în top 10 cele mai luxoase și exorbitante case ale vedetelor americane.

S-a născut și a crescut în sudul Californiei, mai apoi mutându-se în Franța, unde a avut norocul să fie observată de faimosul fotograf Errol Sawyer, care a conectat-o cu lumea modei și a modelingului. Mai târziu, își întâlnește cel de-al doilea soț (primul a fost nimeni altul decât celebrul Billy Joel), arhitect cu renume și se mută în Bridgehampton, New York, unde devin proprietarii unei case din secolul 18.

Great_Room

 

Decorul a fost gândit împreună cu soțul său, dar amprenta în ceea ce privește stilul boem îi aparține în totalitate. Așa se face că supermodelul și-a realizat o casă excentrică și plină de bun gust într-un timp relativ scurt. Odată ce pășești în paradisul familiei, vei observa o serie de decorațiuni aparte precum hortensiile uscate din sufragerie, lampadare din hârtie de orez din Buthan, măiastrul candelabru confecționat dintr-o ploaie de cristale de Waterford și, nu în ultimul rând, uriașa colecție de turnuri Eiffel, pentru care a avut întotdeauna o mare slăbiciune, considerându-le, fără doar și poate, un gigantic simbol al romantismului.

Povestea casei continuă în aceeași notă în care a și început. Luxul subtil, finețea și gusturile aparte ale fotomodelului își spun cuvântul și atunci când vine vorba despre camera unde se ia masa pe timpul zilei. Aici regăsim un tablou uriaș, pictat de April Gornik. Peisajul marin de mare efect, care se odihnește pe pânza tabloului induce o stare de relaxare, din care parcă n-ai mai ieși curând. Scaunele, la rândul lor, sunt îmbrăcate în diferite tipuri de materiale, amestecate, care creează iluzia unui deranj aranjat.

Sunroom

Am ajuns și la partea ei preferată și anume studioul de artă, care este de-a dreptul impresionant în ceea ce privește dimensiunea. Dispune de ferestre masive, care permit luminii să pătrundă, astfel născându-se un peisaj romantic, discret, liniștitor și jucăuș întocmai pe placul ei. În ceea ce privește cromatica, vă pot spune că în fiecare cameră din minunata casă se regăsește culoarea sa preferată, albastru.

Kitchen

Proprietatea se întinde pe 3.500 de metri pătrați și are nu mai puțin de 4 dormitoare, 5 băi, o bucătărie imensă, camera de zi, sala de gimnastică, un birou, mai multe terase unde te poți relaxa în voie și un garaj încăpător, având în vedere că adăpostește cele 4 mașini ale familiei. Pentru oaspeți, există o anexă, separat, care poate fi catalogată o altă casă, deoarece este formată din 5 dormitoare și 7 băi. Ajunși aici, oaspeților le stau puse la dispoziție o piscină încălzită, un iaz, un teren de tenis și un gazon imens, pe care te poți relaxa la o plimbare.

Nelipsite sunt și grădinile familiei, pline de flori viu colorate, legume și fructe organice.  Întregul concept al casei, care de altfel a fost restaurată în anul 1998, este fermecător și se potrivește mănușă top modelului. Subtil, dar în același timp sofisticat și capricios, luxul din casa lui Christie Brinkley este unul inconfundabil, pe care rar ți-e dat să îl întâlnești.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii