Cautare
, Contributor

Travel |
|

Christian Tour vrea creștere pe segmentul corporate

Cifra de afaceri a Christian Tour a crescut în primele luni ale lui 2015 cu aproximativ 20%, iar numărul vacanțelor deja achiziționate de turiști a ajuns la 38% din cele pe care tour operatorul estimase că le va vinde în cursul acestui an.
Christian Tour la TTR 2015 3

Mai mult, compania va avea un nou departament, dedicat în exclusivitate segmentului corporate.

„În primele patru luni ale lui 2015 am avut o creștere a cifrei de vânzări cu aproximativ 20%, creștere conformă cu planurile pe care ni le-am făcut și, anume o creștere a cifrei de afaceri de la 52 milioane de euro în 2014 până la 63 milioane de euro în cursul acestui an. Mai mult, am înregistrat și o creștere în ceea ce privește vacanțele vândute: până la finele lui aprilie 2015, 38% din numărul turiștilor estimați pentru acest an au achiziționat deja un sejur de la Christian Tour”, a declarat Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Totodată, în plus față de departamentele deja existente (precum cel de Rezervări & Producție, Digital, Marketing, Call Center, Circuite, etc.), va mai apărea unul nou, dedicat în exclusivitate segmentului corporate. În plus, agenția își propune în continuare dezvoltarea turismului de incoming pentru că vor să ajute la dezvoltarea acestui segment, iar „o mare parte din serviciile solicitate de segmentul corporate este pentru servicii turistice interne”, a adăugat Marius Pandel.

„Pentru turismul corporate și de incoming planul este să schimbăm modul «reactiv» în care se practică turismul în România, în sensul că, în cele mai multe cazuri, tour operatorii răspund unor cerințe predefinite ale turiștilor și nu vin cu propuneri și idei inedite pentru aceștia. Din acest motiv, am început deja studiul intens al tuturor destinațiilor din România, tocmai pentru a găsi obiective turistice inedite și activități aparte pe care să le propunem turiștilor străini care ajung în țara noastră. Iar acestea se vor regăsi sub formă de pachete de excursii cu numeroase activități incluse și idei de vacanțe de tot soiul pe teritoriul României”, a explicat CEO-ul Christian Tour.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii