Cautare
, Contributor

Travel |
|

Christian Tour ţinteşte o cifră de afaceri de 60 de milioane de euro în 2014

avion_vacanta_aeroport.jpg
Agenţia de turism Christian Tour a înregistrat în 2013, o cifră de afaceri de 45 de milioane de euro şi are ca obiectiv, pentru anul în curs, atingerea cifrei de 60 de milioane de euro.

Totodată, profitul estimat pentru anul 2013 este de aproximativ cinci milioane de euro, rezultatele finale urmând să fie făcute publice în luna martie.

Anul trecut, agenţia de turism a transportat 150.000 de turişti, iar printre destinaţiile preferate de români s-au numărat Grecia (aproximativ 65% dintre vânzările înregistrate fiind pentru această destinaţie), Spania, Turcia şi Bulgaria.

“În anul 2013, Christian Tour şi-a focusat atenţia pe dezvoltarea de noi produse turistice care să vină în întâmpinarea nevoilor turistului român. Astfel, agenţia noastră a vândut vacanţe marca Christian Tour în regim propriu, dar şi prin intermediul a peste 1.500 de agenţii partenere. De asemenea,  în anul 2013, Christian Tour a promovat peste 2.500 de hoteluri, a avut 35 de zboruri charter săptâmanale, 32 de autocare charter săptămânale, 165 circuite cu avionul şi 230 circuite cu autocarul“ a spus Cristian Pandel, preşedintele fondator al Christian Tour.

Printre obiectivele pentru 2014, agenţia de turism şi-a propus să dezvolte în continuare flota de maşini şi reţeaua de puncte de lucru – de la 30 câte are în prezent la aproximativ 40.

Marius Pandel, CEO-ul Christian Tour a explicat, la rândul său că pe lângă ţinta legată de cifra de afaceri pentru anul 2014 se aşteaptă ca 200.000 de turişti români să aleagă vacanţele Christian Tour. “Printre noutăţile anului 2014 se numără lansarea charterelor cu plecare din Bacău şi redeschiderea, pe perioada estivală, a charterelor din Iaşi, Cluj şi Timişoara, către destinaţii precum Insula Creta, Antalya, Zakynthos şi multe altele. De asemenea, în strategia anului 2014 un loc important îl ocupă lansarea conceptului Family Moments, precum şi deschiderea primului hotel  propriu din lanţul Memento Hotels – Memento Kassiopi Hotel, de 4 stele, în Insula Corfu”, a mai spus Marius Pandel.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii