Cautare
, Contributor

Travel |
|

Christian Tour se extinde în Republica Moldova

Agenţia Christian Tour a deschis prima agenţie de turism din capitala Republicii Moldova.
Christian tour

Christian Tour aduce astfel în Republica Moldova toate tipurile de produse pe care le-a  dezvoltat în ultimii 18 ani, pentru a satisface dorinţele fiecărui tip de turist începând cu sejururi pentru familii cu copii, programe pentru seniori, circuite culturale, tabere, vacanţe exotice, vacanţe active (schi, parcuri de distracţie), sejururi de relaxare (balneo).

Agenţia Christian Tour Chişinau va avea 6 angajaţi în primul an, iar conducerea sediului va fi asigurată de un manager local cu experienţă în piaţa de turism din Republica Moldova. Acesta se va subordona şi va aplica strategia construită de board-ul managerial din Romania.

„Vasta experienţă pe care acumulat-o în cei 18 ani de când suntem touroperator, numeroasele produse şi servicii turistice pe care le-am dezvoltat pentru piaţa turistică din România, dar şi puterea financiară care ne conferă siguranţa de a păşi peste graniţele României, ne-au determinat să facem un nou pas în dezvoltarea companiei şi să deschidem primul sediu de peste hotarele României – la Chişinău.

Apetitul tot mai ridicat al locuitorilor Republicii Moldova pentru călătorie şi vacanţe ne-a impulsionat să organizam şi prima cursă charter avion, directă, din Chişinău către Insula Creta. Iar distanţa redusă faţă de Iaşi şi/sau Bacău, oraşe de unde operăm chartere şi plecări cu autocarul sau circuite, reprezintă de asemenea un motiv pentru care considerăm că deschiderea agenţiei din Chişinău va fi un real succes. Mai ales că  agenţia noastră vinde de mai mulţi ani pachete cu plecare din Iaşi sau Bucureşti prin alte agentii partenere din Republica Moldova” declara Marius Pandel, CEO Christian Tour Romania

Printre noutăţile pregătite pentru turiştii moldoveni, în sezonul estival 2015, sunt charter cu avionul, cursă directă, Chişinău-Creta, charter cu avionul Bacău-Insula Rodos, Iaşi- Insula Zakynthos (cu transferuri de la Chişinău către Bacau şi Iaşi) sau sejururi în România. Perioada de operare a charterelor (avion si autocar) va fi iunie-septembrie 2015.

„Având în vedere facilitarea călătoriei în UE prin eliminarea vizelor, va creşte  numărul de turişti undeva între 25-35% din Republica Moldova către toate  destinaţiile europene: Grecia, Spania, Portugalia sau România. Astfel,  prognozăm că în aproximativ 3 ani de la deschidere, sediul din Chişinău va  reprezenta undeva în jur de 7-8% din cifra de afaceri a Christian Tour” mai explică  Marius Pandel.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii