Cautare
, Contributor

Travel |
|

Christian Tour se extinde pe alte 3 piețe externe

După exinderea în Turcia, Grecia și Republica Moldova, agenția de turism Christian Tour targetează piețe noi din Europa Centrală și de Est.
Christian Tour la TTR 2015 3

„Am început să investim în agenţii de turism din străinătate încă din 2012, când a apărut Memento Turcia, urmat la scurt timp de Memento Spania. La începutul lui 2014, a venit momentul intrării pe piaţa hotelieră din Grecia, iar, la finele aceluiași an, am deschis prima agenție de turism sub brandul Christian Tour din afara granițelor României: cea din Chișinău. Pe toate aceste pieţe am înregistrat succese importante şi am acumulat experienţă şi expertiză atât în turismul outgoing, cât şi în cel incoming. De aceea, pregătim deschiderea de filiale Christian Tour în Ungaria, Serbia și Polonia, și, de asemenea, planificăm începerea de curse charter din aceste țări către destinațiile turistice consacrate din Grecia, Turcia, Spania”, a declarat Cristian Pandel, fondator și acționar majoritar al Christian Tour.

Potrivit Christian Tour, anul trecut, afacerile din Turcia, Grecia şi Spania ale celor fraţi Cristian şi Marius Pandel au înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 7.5 milioane de euro.

„În această vară a început touroperarea primelor curse charter cu plecare din Chișinău către Grecia. Succesul pe care l-am înregistrat pe această nouă piață (de pildă, grade de ocupare de peste 90% la primele plecări) ne-a convins să ne orientăm politica de extindere și în alte țări din regiune”,  detaliază Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Cristian Pandel prezidează că s-au retras din acționariatul Europa Travel și Bibi Touring, iar că, prin această decizie își doresc se se concentreze pe dezvoltarea destinațiilor pentru care au căpătat notorietate.

Potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanțe, Christian Tour a înregistrat în 2014 o cifră de afaceri de 48,1 milioane de euro și un profit de peste 520.000 de euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii