Cautare
, Contributor

Travel |
|

Christian Tour, Târgul de Turism al României: vacanţe cu un avans de 25 de euro

Pe perioada târgului de turism (13-16 noiembrie), Christian Tour le propune turiştilor vacanţe care pot fi achiziţionate cu un avans de numai 25 de euro.
travel

În acest sens, agenţia de turism lansează o ofertă specială First Minute  pentru sejururi le din vara 2015 care pot fi achiziţionate cu un avans de doar 25 euro pe cameră, restul sumei urmând să fie achitată cu maxim 21 zile înainte de data călătoriei. Oferta este valabilă pentru toate destinaţiile din portofoliul tour-operatorului, potrivit reprezentanţilor agenţiei.

Printre destinaţiile se numără şi Riviera Olimpului, pachet de la 19 euro (autocar/individual), Insula Zakynthos, pachet de la 68 euro (avion/autocar/individual), Insula Creta , pachet de la 184 euro (avion), Antalya  pachet de la 325 euro (avion), Insula Rodos  pachet de la 299 euro (avion). Noutatea sezonului estival 2015 fiind lansarea primei curse charter avion catre Insula Madeira, fiind disponibile pachete de vacanţă de la 639 euro.

De asemenea, pentru sfârşitul de an, Christian Tour vine cu oferte către destinaţii îndrăgite de români cum ar fi Dubai – pachet de vacanţă de la 716 euro, Crăciun de basm la Viena 2014 – pachet de vacanţă de la 259 euro, Crăciun la Praga – Viena 2014 – pachet de vacanţă de la 225 euro,  revelion în Croaţia sau Veneţia de la 399 de euro pentru un pachest, respectiv de la 245 de euro.

“Pentru ediţia a doua a Târgului de Turism al României  (n.r. din acest an) prevăd că românii prezenţi la târg  vor fi foarte interesaţi de ofertele First Minute. Ne asteptam ca aceştia să-şi facă rezervare din timp pentru a beneficia de reducerile de până la 50% şi pentru a-şi putea asigura camera şi perioada dorită. De asemenea, pachetele pentru vacanţa de Revelion şi schi în staţiunile consacrate din Austria sau Bulgaria vor fi la mare căutare fiindcă ne aflăm în prag de sezon.  Agenţia noastră se aşteaptă la o cerere mult mai mare în acest an, faţă de anii precedenţi, pentru destinaţiile exotice şi croazierele din perioada primăverii”, a explicat Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii