Cautare
, Staff

Sănătate |
|

Christian Rodseth, Janssen România: „Global, Janssen intenţionează să lanseze 10 noi tratamente şi vaccinuri până în anul 2019”

Planurile globale ale Janssen, compania farmaceutică a Johnson&Johnson Romania, vizează lansarea a 10 noi tratamente şi vaccinuri până în anul 2019.
Christian Rodseth_Managing Director Janssen Romania

Compania a investit peste 1 milion de euro în cercetare și dezvoltare în România. În 2016, 20,8% din venitul global al Johnson & Johnson a fost redirecționat către dezvoltarea de noi molecule.

Janssen activează în peste 100 de ţări din întreaga lume. Compania are 21 de centre de cercetare şi dezvoltare la nivel global, 8 dintre acestea fiind situate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (regiunea EMEA) alături de nouă unităţi de producţie. În perioada 2009-2014, compania a lansat 14 medicamente noi.

Pe termen lung, ne propunem să continuăm investițiile în aria onco-hematologiei pentru că dorim să aducem inovații pentru acele afecţiuni care afectează populaţii reduse de pacienţi şi pentru care, în acest moment, nevoia de tratament încă nu este acoperită. Ne dorim ca pacienţii români să beneficieze de aceleaşi oportunităţi în ceea ce priveşte accesul la medicamente precum orice alt cetăţean din Uniunea Europeană, a declarat Christian Rodseth, Managing Director al Janssen România.

Portofoliul companiei include produse pentru boli infecţioase (HIV/ SIDA și tuberculoză), hematologie și oncologie, imunologie, neuroştiinţe și boli metabolice (diabet zaharat).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii