Cautare
, Redactor

Reporter în căutare de oameni și povești.

Lifestyle |
|

Chopard, prezent la aniversarea de 70 ani Porsche

Pentru a celebra 70 de ani de la lansarea primului automobil sport Porsche, Chopard a găzduit evenimentul Heritage Display, în cadrul Rennsport Reunion VI, cel mai mare festival Porsche din lume. Reuniunea a avut loc în California și a strâns peste 81.000 de iubitori ai acestui brand.  Copreședintele Chopard, Karl-Friedrich Scheufele, conduce în fiecare an cursa Mille Miglia, la volanul unui Porsche 550A Spyder RS, fiind un colecționar devotat de mașini de curse, în general, și, în particular, de Porsche.
Chopard Heritage Display

Chopard Heritage Display a prezentat o serie exclusivă a 70 de modele Porsche, ce spun povestea glorioasă a brandului care domină în categoria sporturilor de motor.  Vizitatorii au avut ocazia să interacționeze cu automobilele, dar s-au bucurat și de o expoziție de ceasuri Chopard, care a inclus și elemente din colecția Classic Racing.

În onoarea acestui eveniment, Chopard a dezvăluit Mille Miglia Classic Chronograph Racing Stripes Edition, o ediție limitată de ceasuri, care conține doar 50 de piese. Ca un tribut adus spiritului de curse american, cadranul și spatele înfățisează dungile care au decorat mașinile echipei Cunningham, în 1951. Karl-Friedrich Scheufele și legendarul pilot Jacky Ickx au oferit o cină specială la care au participat vicepreședintele Porsche LMP1 Fritz Enzinger și numeroși campioni de curse:  Derek Bell, Timo Bernhard, André Lotterer, Earl Bamber, Neel Jani.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii