Cautare
, Contributor

Bijuterii |
|

Chopard – Pariul cu unicitatea

Astăzi, Chopard este considerat unul dintre arbitrii eleganței feminine. De mai bine de două decenii, marca este parteneră oficială a prestigiosului Festival de Film de la Cannes, cele mai faimoase actrițe afișând pe covorul roșu inconfundabilele sale creații haute joaillerie. Pregătindu-ne surprize cu mult înainte de festival, Chopard ne anunță astfel că 2020 este anul său.
 aboneaza-te
Ana de Armas

Noua fată Bond poartă Chopard

Bijutierul preferat al vedetelor marelui ecran anunță o nouă colaborare în lumea filmului, de data aceasta cu franciza James Bond. În mult așteptata producție No Time to Die, Ana de Armas va purta trei magnifice creații Chopard haute couture. Pe frumoasa actriță de origine cubaneză o știți din Blade Runner 2049, War Dogs și Knives Out. Ea a avut, așadar, șansa de a juca alături de unii dintre cei mai bine cotați actori ai momentului – Ryan Gosling, Harrison Ford, Robin Wright, Daniel Craig, Toni Collette, Bradley Cooper. Însă succesul Anei nu se măsoară doar în faima filmelor sale și a colegilor de platou; critica și publicul o iubesc, interpretarea din Knives Out aducându-i o nominalizare la Globurile de Aur.

După premiera la Royal Albert Hall, în ultima zi a lui martie, No Time to Die (regia: Cary Joji Fukunaga) va fi lansat în întreaga lume în cursul lunii aprilie, aducându-ni-l pentru ultima oară pe Daniel Craig în rolul lui James Bond. Alături de Craig și de Ana de Armas, în No Time to Die îl veți vedea pe Rami Malek, câștigătorul de anul trecut al Oscarului pentru interpretare masculină, și vă veți reîntâlni cu formidabilii Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Christoph Waltz și Léa Seydoux.

Revenind la renumitul manufacturier elvețian de ceasuri și bijuterii, trebuie spus că piesele împrumutate pentru turnarea acestui film fac parte din Green Carpet Collection, o suită prin care Chopard își reafirmă nu doar poziția de lider în haute joaillerie, ci și devotamentul față de ideea de sustenabilitate și promovare a valorilor etice în industria de lux. Ana de Armas va intra în rolul de ambasadoare a brandului nu doar pe ecran; alături de Léa Seydoux, ea va purta creații Chopard la premierele de pe întregul mapamond și la alte evenimente.

Unicatele Chopard

La fel ca franciza James Bond, Chopard se poate lăuda cu faima sa globală, fiind una dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci din lumea luxului, o bună parte a prestigiului său datorându-se chiar inspiratei sale colaborări cu industria cinematografică. Rămâne însă remarcabilă modestia acestui brand care a cucerit cu bijuteriile sale inimile celor mai elegante femei și cu modelele orologere pe cei mai pretențioși bărbați.

Odată cu lansarea colecției de nestemate-unicat, Chopard ne anunță că a atins… vârsta maturității. Însă piesele lor au degajat mereu un aer echilibrat – clasicismul și plăcerea inovației se împletesc armonios în tot ceea ce creează bijutierii de la Chopard. Pașii în dezvoltarea diviziei de bijuterii au fost făcuți cu o siguranță de invidiat, fără grabă, fără întârzieri. În cei 35 de ani de tradiție giuvaiergeră inițiată de actuala copreședintă a brandului, Caroline Scheufele, colecțiile apărute au devenit aproape fără excepție emblematice pentru designul contemporan de bijuterii.

Cu ocazia Săptămânii Couture de la Paris, Chopard a expus în magazinul din Place Vendôme cele mai noi comori ale sale, făcând acum pasul către lumea pietrelor rarisime. Colecționari, prieteni ai brandului și pasionați de bijuterii au putut admira nestemate cum vezi o dată în viață: un safir de 21.04 carate și un rubin cu tăietură în formă de pară (ambele neprelucrate prin încălzire), o suită de smaralde columbiene (cel mai mare dintre acestea având 61.79 carate), diamante rare, între care s-a remarcat un exemplar galben de 33.26 carate.

Chopard a început anul în forță și îl va continua la fel. Marile evenimente la care participă sau pe care le girează de-abia de-acum urmează. Și știm că Chopard nu dezamăgește niciodată.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii