Cautare
, Staff

Orologerie de lux |
|

Chopard a lansat colecția de ceasuri Alpine Eagle la Viena

La începutul lunii octombrie, casa de înaltă orologerie Chopard lansat colecția de ceasuri Alpine Eagle, colectie lansată în avanpremieră la București, cu ocazia Galei revistei orologere Lifetime. Aceasta aduce un omagiu contemporan modelului St. Moritz, primul ceas creat în 1980 de Karl-Friedrich Scheufele, astăzi copreședintele Chopard.
 aboneaza-te
Chopard - Alpine Eagle

Colecția, gândită și dezvoltată chiar de Karl-Friedrich Scheufele, are drept sursă de inspirație admirația pe care acesta o poartă față de munții Alpi, dar și forța nemaipomenită a vulturului imperial.

Pe data de 16 octombrie, la Viena a avut loc lansarea locală a noii colecții. Evenimentul a fost împărțit în două etape: un prânz pentru presă și o petrecere de seară atât pentru clienții VIP, cât și pentru jurnaliști.

La evenimentul din timpul zilei, gazda a fost domnul Thomas Koblmüller, directorul Chopard Austria, care a oferit o scurtă prezentare a colecției Alpine Eagle. Jurnaliștii au putut admira îndeaproape ceasurile și au avut posibilitatea să se îmbarce înt- un zbor deasupra Alpilor, prin intermediul realității virtuale. Seara, atmosfera a fost animată de cântărețul de jazz și saxofonistul Jengis. Printre cocktail-uri special preparate la barul Alpine Eagle, Thomas Koblmüller a prezentat, din nou, ceasurile, alături de domnul Zand, un expert de la Voestalpine, furnizorul austriac de la care Chopard achiziționează Lucent Steel A223. Acesta este un tip special de oțel, foarte rezistent, folosit la realizarea ceasurilor Alpine Eagle.

Alpine Eagle este o colecție de ceasuri dedicată bărbaților ambițioși, care se autodepășesc zilnic și a căror viziune înaltă îi poate inspira și pe alții.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii