Cautare
, Redactor

Reporter în căutare de oameni și povești.

Lifestyle |
|

(FOTO) Chopard la cea de-a 75 ediție a Festivalului de Film de la Veneția

Mai multe vedete au adus pe covorul roșu de la Veneția strălucirea bijuteriilor Chopard, la premiera filmului A star is born, în regia lui Bradley Cooper.
image003

Lady Gaga a ales să poarte o pereche de cercei din aur alb de 18 karate, cu două diamante în formă de pară și două rotunde, din colecția Haute Joaillerie.

Cate Blanchett și-a accesorizat ținuta cu o pereche de cercei în formă de candelabru, din aur de 18 karate și diamante, un inel cu safir și diamante și un inel cu diamantul principal în formă de inimă, toate din colecția Haute Joaillerie.

Bruna Marquezine a strălucit cu un colier din aur alb de 18 karate, cu diamante și smaralde,  accesorizat cu o pereche de cercei din colecția Precious Chopard.

Barbara Pelvin a purtat o pereche de cercei candelabru, cu diamante albe și galbene asortat cu un inel din colecția Happy Diamonds.

Marica Pelegrinelli a apărut pe covorul roșu, purtând o pereche de cercei din aur alb cu rubine și diamante și un inel asemenea, ambele din colecția Precious Chopard.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii