Cautare
, Staff

ForbesLife |
|

Chopard: Happy Hearts pentru binefacere

„Little Diamonds do Great Things” reprezintă motto-ul implicării sociale de care Chopard se face responsabil. Astfel, anul acesta, brandul lansează trei ediții speciale, menite să susțină trei cauze sociale.
Petra Nemcova, Caroline Scheufele and Natalia Vodianova (by Greg Williams) (1)

Copreședintele și directorul artistic, Caroline Scheufele, a înțeles misiunea brandului Chopard, iar parte din aceasta se referă și la filantropie. Drept urmare, pentru a-și arăta susținerea, Caroline Scheufele a creat trei ediții speciale ale brățărilor Happy Hearts. Parte din câștiguri vor fi orientate către următoarele fundații caritabile.

Prima brățară, din aur roz de 18 carate, este dedicată fundației „All Hands and Hearts – Smart Response” – fondată de Petra Nemcova, care se ocupă de reconstruirea școlilor din zonele afectate de dezastrele naturale.

Am început cu un singur scop: acela de a construi o singură școală. Când am văzut prima școală ridicată, un vis incredibil a devenit realitate. Nu mi-am putut imagina că până la sfârșitul lui 2017, vom reconstrui 171 de școli în 10 țări din întreaga lume. Acest lucru a fost posibil datorită atenției și iubirii a mulți oameni, companii, profesori, parteneri, donatori și câți alții, a declarat Petra Nemcova.

Petra Nemcova

Cea de-a doua, o brățară din aur roz și alb de 18 carate, accentuată de o inimă din sidef, susține Fundația Naked Heart, la conducerea căreia se află supermodelul Natalia Vodianova și care se asigură că fiecare copil din Rusia este susținut de o familie iubitoare și este educat într-un cămin sigur.

 

„Education above all”, fondată de Majestatea Sa Skeikha Moza bint Nasser, se concentrează pe îmbunătățirea condițiilor sociale, economice și umane prin intermediul educației. Această fundație este susținută de brățara din aur roz și alb de 18 carate, ornată cu o inimă, un diamant și un charm „Educate a Child”.

Naomi Campbel și Skeikha Moza bint Nasser, purtând brățara Happy Hearts

 

„Când ești atât de norocos să ai o viață fascinantă, este normal să îi ajuți pe cei în necaz.” – Caroline Scheufele

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii